Anne Hathaway, der sidste år var Oscar-nomineret for “Rachel Getting Married”, er sammen med Jim Sturgess (“21”) i forhandlinger om at medvirke i Lone Scherfigs næste film, “One Day”.

Filmen baseres på en roman af David Nicholls og beskrives som en romantisk komedie i stil med “Da Harry mødte Sally”.

“One Day” følger Dexter og Emma, som første gang mødes til deres dimmisionsfest i 1988 og i løbet af de næste 20 år bliver ved med at rende på hinanden én gang om året – indtil det uundgåelige en dag sker…

Filmen starter efter planerne optagelser til sommer i London.

Lone Scherfigs “An Education” kan ses i danske biografer 22. april.

Klik her for at se traileren til “An Education”
.


Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Lars.dk 10 år siden

Lyder som noget lort.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#2 AP 10 år siden

Tja, efter at have set An Education til forpremiere kan jeg kun sige at den virkelig skuffede mig. Der er da scener som fungerer godt i sig selv og skuespillere der spiller fint. Men alt i alt er filmen bare ikke vellykket! Den her film lægger heller ikke rigtig ud med en særlig fed ide til at bygge en film op om.. det virker lidt tyndt.
Gravatar

#3 Nicki52 10 år siden

#2
Vil faktisk sige jeg er enig med AP indtil videre. Endnu en film om skæbne. Suk!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#4 Lord Beef Jerky 10 år siden

Idéen lyder ret tynd ja. Dog er jeg blandt dem, der synes rigtig godt om An Education. En dejligt nærværende film, der aldrig virker direkte prædikende og behandler et forholdsvist tørt og brugt emne med en masse nuancer. Jeg ender nok med at give denne en chance også.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#5 wimmie 10 år siden

Jeg synes den lyder meget hyggelig og jeg var rigtig glad for "An Education". Hvis Scherfig holder dét niveau og gør filmen sød og sjov uden at blive for sød-suppet og for "Chick-flick"-agtig, så tror jeg det kunne blive rigtig vellykket.
Jeg synes humoren i "An Education" fungerede rigtig godt - på en lidt lun glimt-i-øjet måde :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 wimmie 10 år siden

Det skal lige tilføjes at jeg også mener at ideen lyder lidt brugt, men derfor kan udførelsen jo godt være original ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#7 Lord Beef Jerky 10 år siden

#6 Og det er netop derfor, jeg også ender med at give denne en chance. Hvis den bare er ligeså uhøjtidelig og halvt så nuanceret som An Education, vil jeg synes det er en fin film.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#8 mrghostface 10 år siden

Jeg kunne egentlig også godt lide An Education - jeg havde ikke læst om den på forhånd, så jeg viste ikke rigtigt noget om den, andet end titlen og at det var Lone Scherfigs værk. Men den overraskede mig en hel del. Den var sjov, nede på jorden, men alligevel spændende og det var en sød historie. Ved ikke om jeg kunne finde på at se den igen, men jeg har da i hvert fald ikke fortrudt at jeg så den.
Gravatar

#9 AP 10 år siden

Måske er jeg bare ikke den rigtige målgruppe for den type film, den iriterrede i hvert tilfælde mig grænseløst. Jeg synes først og fremmest, at humoren ofte var helt ved siden af. Herudover synes jeg netop at den var prædikende, og jeg synes det var en virkelig underlig morale eller slutpointe man fik stoppet i halsen. Hvad skal den lige være en kommentar til? den moderne kvinde? for så fatter jeg ingenting.

Desuden forstod jeg aldrig rigtig Jennys facination af David, som efter min mening er en super usympatisk og til tider usmagelig karakter.

Det jeg synes fungerede i filmen var scenerne hjemme hos Jenny. Alfred Molina spiller sgu fremragende :-)
Gravatar

#10 wimmie 10 år siden

#9

Du synes humoren ofte var helt ved siden af men at det der fungerede bedst var scenerne i hjemmet...men det var jo her humoren som oftest kom til udtryk - især Alfred Molinas rolle kom med de fleste af de sjove kommentarer ;)

Anyway, jeg ved ikke helt hvad målgruppen er og om jeg overhovedet hører til den, men jeg synes filmen fungerede hele vejen igennem. Ang. slutningen
så er ved jeg ikke om der overhovedet ER en morale. Måske at man skal passe på med ikke at tro at man kan klare det hele og blive voksen for tidligt. At forældre ikke altid har ret. At det ikke nødvendigvis er det rigtige at følge sit hjerte og at det ikke nødvendigvis er det rigtige at følge sin fornuft, at nogle gange må man prøve sig frem og tage ved lære. At nogle gange kan man lade sig rive med af en bestemt stemning og glemme hvad ens egl. mål er - for Jenny ville jo ikke på Oxford udelukkende fordi det var det samfundet dikterede og fordi det var hendes forældres ønske. Inderst inde var det jo hendes eget ønske og efter bruddet med David indså hun at hun havde ladet sig forføre...
Og der er netop her at jeg ikke synes den prædiker - for den prædiker jo ikke en bestemt moral, den prædiker jo ikke at man absolut skal få sig en uddannelse for at blive til noget - men at man absolut skal få sig en uddannelse hvis det er dét man selv ønsker.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

Skriv ny kommentar: