Selvom der efterhånden er mange filmselskaber, der gør sig ud i animationsfilm, har Pixar i dag en fuldstændig unik status som dem, der uden sammenligning skaber de bedste.

Med den seneste premiere på “Wall•E” ser det endda ud til, at de for første gang har en mulighed for ikke blot at modtage Oscaren for bedste animationsfilm (for det er jo snart givet på forhånd), men måske oven i købet snuppe Oscaren for bedste film for næsen af både Batman, Harvey Milk og Benjamin Button.

Filmz tager et kig på nogle af de bedste af Pixars tidligere film – deriblandt “Toy Story”, “Find Nemo” og “Ratatouille” – i Pixar – Den rene computermagi.Vis kommentarer (42)
Gravatar

#1 Norrah 14 år siden

Håber at Wall-e bliver nomineret som årets film. Den er simpelthen den bedste pixar film til dato. Og jeg syntes vi trænger til at bryde en barriere, som f.eks. årets udlandske film og animation lider under. Det er som om de ikke har en chance for at vinde den store pris.
Gravatar

#2 Morpheus 14 år siden

Fantastisk artikel, Benway.

Det er dejlig at se lidt Pixar loving, da jeg er kæmpe fan af dem og alle deres film. Selv deres dårligste (Biler, i mit vedkommende), er fantastisk og se på og man er underholdt hele vejen igennem af alle de flotte og fantasifulde karakterer og den fabelagtige animation.

# 1.

Jeg er fuldstændig enig. Wall*E har helt sikkert fortjent årets film og bedste animationsfilm. Det er på tide Pixar vinder noget. Der er hvertfald ingen anden animations film der er kommet op på siden i år, overhovedet.
Gravatar

#3 David Munch 14 år siden

Ratatouille er min favorit indtil videre. Den er bare så smuk, og har en fantastisk historie og gode karakterer.

Wall•E var fremragende, men jeg synes absolut første halvdel var bedre end anden halvdel, hvor den tabte sig selv lidt.
Gravatar

#4 Morpheus 14 år siden

# 3.

Er enig i at den første halvdel er bedre end den anden, men synes bestemt også den anden er fantastisk.
Gravatar

#5 filmz-Sichlau 14 år siden

En lidt overfladisk artikel efter min mening, men helt klart et godt valg af emne. Min favorit er "Monsters, Inc." men der er jo ikke nogen Pixar film der er dårlig - der er bare nogle der er lidt bedre end andre. Det bliver spændende og se om Wall-E kan hive Oscar-nomineringen hjem for bedste film...
Gravatar

#6 Zelle 14 år siden

En fin artikel, som Filmz jo er så kendt for :o)

Som de fleste, og artiklen selv, er inde på, så har Pixar lavet et virvar af gode film. Monsters Inc er dejlig original og sjov, og Finding Nemo er super morsom. Jeg har dog altid haft et svagt punkt for The Incredibles, som jeg syntes er så helt igennem fantastisk. Muligvis fordi den har et lille smule mere "voksent" tema. Det er dejligt at se at de har genfundet formen med Wall-E, da jeg syntes at både Cars og Ratatouille var under niveau (historie mæssigt, ikke udseende).

Keep 'em coming! (Både Pixar film og Filmz artikler :)
"We're on an express elevator to hell - going down!" - Aliens
Gravatar

#7 tiany 14 år siden

Filmen blev i 1999 fulgt op med en fortsættelse, der er næsten lige så god.


I min bog er Toy Story 2 bedre end 1eren, men sådan er vi jo så forskellige :)

Min yndlings pixar-film, må være Finding Nemo - den er utrolig smuk lavet og hvordan kan man ikke elske Dory, Bruce, Marlin og alle de andre figurer.

Tak for en dejlig artikel.
Valar morghulis
Gravatar

#8 Dumpduck 14 år siden

WALL-E er klart den flotteste film Pixar nogensinde har lavet, men min personlige favorit er nu engang The Incredibles. Havde håbet på en artikel med lidt mere dybde og historie, men det er nu rart med en artikel i ny og næ, blandt de mange nyheder.
Gravatar

#9 Norrah 14 år siden

#8 enig.

Personligt hælder jeg lidt til The Incr, eller Cars.
Men selvom det er mine favoritter, så er der ingen tvivl om at WALL-E er den bedste Pixar film til dato.

Og Artiklen er nok mere set som en gennemgang af hvad de har lavet frem for så meget andet. Men kunne sikkert godt skrive en lidt dybere artikel om historien bag hvis der var nogle der pressede mig nok :)
Gravatar

#10 filmz-Kadann 14 år siden

Jeg har endnu ikke fået set Ratatouille og WALL·E, men den Pixar-film der taler mest til mig, er "The Incredibles". Men WALL·E står på ønskelisten til jul, så det kan jo være jeg er heldig at få den der. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: