Avatar” fortsatte over weekenden sin sejrsgang verden over, og de første indikationer på, at den har en reel chance for at gøre det tilsyneladende umulige og vippe “Titanic” af førstepladsen over verdens mest omsættende film er begyndt at vise sig.

I dens fjerde weekend satte “Avatar” sig atter solidt på 1. pladsen på boxoffice-listen og omsatte i USA for 48,5 mio. dollars – hvilket er betydeligt mere, end hvad “Titanic” hev i land i dens fjerde weekend (28,7 mio. dollars).

Samtidig er “Avatar” urokkelig i resten af verden, hvor den i løbet af weekenden omsatte for 143 mio. dollars.

Dens samlede omsætning på verdensplan er nu på 1,335 mia. dollars, og hvis “Avatar” fortsætter med at skovle næsten 200 mio. dollars ind om ugen, skal der ikke mange uger til, før den indhenter “Titanic”s 1,843 mia. dollars.

Se også: ”Avatar” indtager 2. pladsen over mest omsættende film nogensinde.Vis kommentarer (61)
Gravatar

#11 Åkepool 12 år siden

#10 - Der er nu en del mere end ham der synes det. Men jeg er helt klart på det hold der følte sig godt underholdt af historien :)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#12 Collins 12 år siden

#11

I know, men han sku bare have det at føle! ;)
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Gravatar

#13 filmz-ab 12 år siden

#10

og Bruce :-) og stort set alle anmeldere, der ikke har sååå meget positivt at sige om historien, men mere om universet og effekterne. Det er en film, hvor historien undskyldes af stort set alle, også dem der giver fuldt hus. Jeg var dog underholdt af universet og et par action sekvenser.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#14 piazorro 12 år siden

#10 det er ellers det jeg kunne udlede at de anmeldelser jeg har læst......
Nu har jeg ikke selv set den så kan ikke udtale mig om den (overvejer stadig om jeg skal give de 130 kr for at komme ind og se den i 3D, hvilket skulle være den eneste grund til at se den. Traileren skræmmer mig fra at se den - den første gang jeg så traileren i biografen sagde jeg til min veninde at "så er man da sikker på hvilken film man ikke skal se")

1# generelt synes jeg rent faktisk ikke at hans film er overvældende gode, han toppede med T2 (indrømmet, da jeg var 14 var Titanic et hit - men i dag bliver jeg meget bedre underholdt at T2 end Titanic)
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook
Gravatar

#15 Conar 12 år siden

Han kunne nu godt have lavet en halv time time ekstra, så den blev lige så lang som Titanic, men man må måske ikke se 3D film mere end 2½ time?
Gravatar

#16 peterDK 12 år siden

Fortjent.. Har aldrig set så flot en film. En ÆGTE biograf film! Som jeg nok aldrig kunne finde på at købe på dvd!
Gravatar

#17 chronaden 12 år siden

#16

Du vil simpelthen aldrig se den igen når den er done med at køre i bio? :D
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#18 peterDK 12 år siden

#17 Jo da kunne jeg sagtens, men vil nok ikke købe den på dvd. 3D brillerne gjorde udentvivl meget for avatar universet. Billede og lydfronten betyder utrolig meget i den film og vil nok virke lidt tam når den kommer hjem på dvd :P
Gravatar

#19 Spirit 12 år siden

#18, så er det jo bare at købe den på blu-ray (i 3D) og et 3D TV, dem som har set det her på CES2010 siger det virker mindst lige så godt på de nye modeller
Gravatar

#20 filmz-loke76 12 år siden

Jeg synes Avatar fuldt fortjener hver en krone..

Jeg hører til dem der er ret vild med genfortællingen af en klassisk historie i så flotte rammer. Sørgeligt at hatere kun har dette faktum at køre på.. Det er jo ikke fordi der kommer så voldsomt meget originalt.. Pocahontas, Shakespear osv har vi jo set på mange forskellige måder efterhånden. Lige fra 10 things I hate about you til skatteplaneten og The New World. Der er en grund til disse historier er blevet klassikere..

Der hvor jeg synes han måske fejlede en smule var dybden i personerne. Der synes jeg ikke han kommer i nærheden af at skabe de følelser man eks fik omkring personerne i Abyss.. De virkede lidt mere overfladiske end normalt er for Cameron.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: