Det kommer nok ikke som en kæmpe overraskelse, men ifølge en pressemeddelelse fra SF Film storsælger “Avatar” også herhjemme på dvd og Blu-ray.

Aldrig før har der været så mange forudbestillinger på et produkt, og allerede efter to dage måtte mange butikker ifølge SF Film melde udsolgt, når de ivrige kunder spurgte efter filmen på Blu-ray.

Samlet set har “Avatar” på under 48 timer nået 30 % af det forventede totale salgstal i Danmark, hvilket svarer til ca. 30.000 dvd’er og 20.000 Blu-rays.

”Vi forventer at slå alle rekorder siden ‘Ringens herre’, der nu også er ude på Blu-ray,” siger salgs- og marketingdirektør for SF Film, Thomas Schultz.

I USA går salget også stadig forrygende. Efter kun seks dage er der røget 6,7 mio. “Avatar”-dvd’er og -Blu-rays over diskene, og det har indbragt over 130 mio. dollar til Camerons bugnende pengetank.

Klik her for at læse flere nyheder om “Avatar”
.Vis kommentarer (66)
Gravatar

#1 chapton 13 år siden

Ja jeg måtte da også ud på en større shopping tur igår for at finde et blu-ray eksemplar.
...og blot for senere at kunne konstatere at jeg er ejeren af en samsung blu-ray afspiller (sammen med 5-6 andre producenter) som ikke kunne afspille Avatar, takket være Fox's nye DRM/kopibeskyttelse.
Så nu kan man kun sætte sig tilbage og håbe at der kommer en firmware update en af de nærmeste dage.

Be warned....
Gravatar

#2 kasper0204 13 år siden

Hvorfor har de egentlig ikke bare udgivet combi-udgaven som den eneste? Jeg kan virkelig ikke se, hvad dvd-udgivelsen alene skal gøre godt for?

1. Det ville være en måde at skubbe i Blu-ray retningen. Mon ikke lidt flere ville lokkes til at afprøve Blu-ray, når de nu ville komme til at eje den på blu-ray, ved siden af dvd'en?

2. Combi-udgaven koster dét mere (ikke forfærdeligt meget), og hvis det var den eneste udgivelse, ville folk naturligvis købe den. Hvilket ville give en større indtjening til SF Film?

3. De skal producere dobbelt antal dvd'er; én til dvd-udgivelsen og én til combi-udgivelsen. Det giver da ikke ret meget mening? Spar dog dvd-udgivelsen væk?

Lige netop med en film som Avatar, som alle er hysteriske efter, ville det da være en god idé at bruge muligheden til, at skubbe flest muligt i Blu-ray retningen?
Gravatar

#3 keitel 13 år siden

Jeg har købt enkelt Blu-Ray udgaven for 15 euro lige over grænsen, kunne ikke se hvad jeg skulle med en dvd også.
Og den virker i en Samsung afspiller!
Gravatar

#4 chandler75 13 år siden

# 2 Så ville SF Film nok blive kimet ned af 2/3-dele af dem, der havde købt udgivelsen og ikke kunne forstå, at den ene af diskene ikke kunne afspilles på deres dvd-afspiller...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 Geekalot 13 år siden

#2 Tror folk er ved at være trætte af at skulde skifte ting ud "hele" tiden, (self ikke folk herinde :) ved jeg er.
Har Dvd afspiller og den har jeg ingen planer om at udskifte foreløbig, har dog købt et blueray drev til pc, men det er nu mere for at det skulde undre mig at ikke også spil vil begynde at blive udgivet på disse snart.
Gravatar

#6 ThomasOMalley77 13 år siden

Er der andre der har det på samme måde som mig:

Gider ikke eje den på DVD eller Bluray, fordi når man har set den en gang så gider man ikke se den igen før den kommer i fjernsynet.

Kan huske alt fra den alligevel...
I DUDDITS!!! The Dreamcatcher...
Gravatar

#7 Geekalot 13 år siden

Det er Avatard, well det er en film, ikke den bedste langt fra, men den kan da ses, set den 1½ gang nu, faldt isøvn til den igår.
Gravatar

#8 Highland Park 13 år siden

Selv Netto sælger den (128 kr. i min lokale - jeg overhørte en af medarbejderne fortælle en kunde, at de netop havde sat prisen ned) - ved kassen. Det hjælper utvivlsomt på salget, at de handlende kan snuppe den, når de lægger madvarerne på rullebåndet.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 Geekalot 13 år siden

well alt den hype der har været om filmen sælger :)
Gravatar

#10 KVASAR 13 år siden

#7 . . . Geekalot

Jeg har en mistanke, at der kommer koffeinstråler ud igennem skærmen !!!

#8 . . . Highland Park

Ekspedienten spørger: "Hvad skulle det være ?"

Flæsk i skiver, toiletrens, makrelsalat, gedeost og en enkelt "Avatar" !!!
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide

Skriv ny kommentar: