Borgmesteren af byen Batman, der ligger i det sydøstlige Tyrkiet, sagsøger nu Christopher Nolan og Warner Bros. for at få royalties for den nyeste Batman-film “The Dark Knight”.

Borgmesteren Huseyin Kalkan har anklaget “The Dark Knight”-producerne for at bruge byens navn uden at have fået lov.

”Der er kun én Batman i verden,” udtaler Kalkan. ”De amerikanske producere brugte navnet på vores by uden at informere os om det.”

Hvad der kan ses som lidt mærkeligt er, at det har taget godt og vel 70 år, før byen har følt sig krænket af, at deres navn bliver brugt til DC Comics’ kendte helt. Det, at “The Dark Knight” snart har omsat for 1 milliard dollars, har dog nok noget med sagen at gøre.

Batman, der første gang så dagens lys i 1939, fik sin egen tv-serie i 1966 og blev relanceret på det store lærred af Tim Burton i 1989.

Borgmesteren er i gang med at klargøre en serie af anklager mod Nolan og Warner Bros., som ejer rettighederne til Batman-karakteren. Bl.a. mener borgmesteren, at det er deres skyld, at der er sket en række uopklarede mord i byen, og at der er et stort antal af kvinder, der begår selvmord efter succesen på “The Dark Knight”. Filmen skulle efter sigende have haft en psykologisk effekt på indbyggerne.

”Vi er kun klar over denne sag via pressen, vi har ikke set nogen juridisk reaktion,” udtaler en repræsentant fra Warner Bros.

Borgmesteren har til sinde at fremfinde beviser for, at byen Batman har eksisteret før DC Comics’ Batman kom frem i 1939.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#1 Nikmi 13 år siden

O...key? hvis intet andet er det da en af de mere fantasifulde forsøg på at score penge på en blockbuster success!
Gravatar

#2 BN 13 år siden

Dertil kan man næsten kun sige:

hahahahahahahaha
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#3 CensoreD 13 år siden

what the f...?!?! HHAHAHAHAA må de altså lige spænde hjelmen! At folk skulle have gået selvmord pga. filmen KUN i byen Batman, er laaaaangt ude!
Gravatar

#4 keitel 13 år siden

Man skulle tro de tyrkere var faldet ned fra månen, ham der Huseyin burde da spærres inde på den lokale anstalt.
Gravatar

#5 BN 13 år siden

Hmm ... gad vide om der også er kommet flere bankrøvere med klovnemasker i den by?

Og har de mon også en selvtægtsmand rendende rundt i flagermuse-kostume om natten?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 Petrescu 13 år siden

Hvis dette danner præcedens, så er der vist nogle embedsmænd fra Tunesien som godt kan begynder at gnide sig i hænderne og kaste et blik hen imod George Lucas.
Gravatar

#7 filmz-Messizzle 13 år siden

#4 - Det var da en noget genereliserende udtalelse at komme med. Kunne du ikke hoppe ind på www.dnsb.info/forum istedet?
Gravatar

#8 jona 13 år siden

Ej okay, tag jer dog sammen mand!
Gravatar

#9 Horrormaster 13 år siden

Latterligt
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#10 Riqon 13 år siden

Huseyin Kalkan har godt nok en meget stærk sag. Det blir interessant at se, hvad dette kan få af katastrofale følger for Warner Bros. og Batman-franchisen - vi skal nok ikke regne med en 3'er.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: