700 millioner dollars lyder næppe som en skuffelse for de fleste. Men i tilfældet “Batman v Superman” er det. Den begyndte ellers som en biografsucces, men er nu dykket ned i et leje, som får Warner Bros. til at ændre strategi.

Se også: Fans og anmeldere er splittede om “Batman v Superman”

For Zack Snyders superheltefilm skal runde hele 800 millioner dollars bare for at løbe rundt. Og det ser lige nu svært ud for den at nå den magiske milliard, hvilket alt andet lige vil være en skuffelse for en film af den her størrelse.

“Batman v Superman”-skuffelsen kommer oveni en række andre Warner Bros.-nederlag som “Jupiter Ascending”, “Pan” og “In the Heart of the Sea”. Det får nu Warner til at skrue ned for antallet af nye film for i stedet at satse på sikre løsninger, som nok inkluderer flere DC Comics-film, men måske ikke i samme skala som “BvS”.

Det går allerede nu rygter om, at Zack Snyder ikke får lov at fortsætte med de to “Justice League”-film, men det afviser Warner umiddelbart, skriver The Hollywood Reporter.

“Batman v Superman” ser dog ud til at have ændret ved Warner Bros.’ fremtidige strategi, da selskabet historisk set har været dem med flest udgivelser om året. Det er der ikke længere råd til.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#31 filmkorn.dk 6 år siden

Og jeg synes Ben Affleck er cool som Batman!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#32 Therewillbeblod 6 år siden

cain (28) skrev:
Therewillbeblod (9) skrev:
Næ-æææhh.

Forklar mig, hvordan du kan sammenligne CGI-procentdelen i Nolans triologi og de andre Batman film som jeg ret faktisk bryder mig om (altså de to af Burton)

At kalde Man of Steel og BvS, Hulken, Avengers osv. CGI-overcreme er i min bog, rigtigt spottet.


Din egen trang til at nedgøre CGI (i de produktioner du ikke kan lide) er nok det mest rigtige spottet på hele filmz. Du er blevet en forudsigelig hykler. Up your game son. :)


Kald mig hykler alt det du vil, men jeg mener bestemt der er forskel på hvor smagsfyldt CGI kan bruges!

Hvornår en ting er smagsløst, er jo så (nå, ja) en smagssag.

Tag for eksempel Gods of Egypt. Syntes du ikke at CGI-brugen er smagsløst? Jeg syntes bare i mine øjn, at de film, hvor de vælger at overkneppe post produktionen i CGI, TIT (ikke altid, men TIT) er de film som er ret dårlige generelt. Det virker som om at CGI'en skal "redde" filmene.

Jurassic World - lorte film, lorte skuespil, lorte plot - lorte CGI

Terminator Genisys - dårlig film, skod skuespil (minus tøsen og JK Simmons), rordet plot, ret god CGI (selv om det med broenen er liiiige rigelig...)

The Walk - godkendt film(dokumentaren er langt bedre), ret ringe skuespil (den franske accent er lidt søgt, men dog tæt på originalen, forusigeligt plot - FANTASTISK CGI

Everest - Udemærket film, udemærket skuespil, forudsigeligt plot - Rigtig god CGI

BvS - skod film, ringe skuespil (mest Ben og Jesse), rodet plot (ISÆR anden del) - rigtig dårlig CGI

Die Hard 4 - Udemærket film, god skuespil (Willis især og faktisk også Olyphant...Long er træls), ok plot (når man tænker gen-oplivning af en franchise) - Dårlig CGI (det med jet-flyet er liiige ringe nok)

..............så det korte af det lange, er at jeg syntes brugen af CGI er en smagssag. MEN, jeg ser overforbrug af CGI som en negativ ting. Selvfølgelig skal bygninger eksplodere og styrte mod jorden i en Supermand film. Men det KAN gøres fedt og smags fyldt! F.eks. ID4-1, hvor små modeller blev bygget og fucking sprunget i luften!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#33 Geekalot 6 år siden

#32 men hvorfor er det så du konstant skal side og hyle over det herinde ? vi ved det efter hånden altid hvad film du ikke kan lide.
Gravatar

#34 Therewillbeblod 6 år siden

Geekalot (33) skrev:
#32 men hvorfor er det så du konstant skal side og hyle over det herinde ? vi ved det efter hånden altid hvad film du ikke kan lide.


Se nu er jeg jo ikke advokat...men jeg kan ikke se hvorfor jeg skal have en særlig tilladelse til at ytre min mening?

Alle har lov til at mene at jeg er et surt gammelt røvhul, som konstant drømmer sig tilbage til gamle dage hvor film var bedre. Det er jeg nok også - selv om jeg roser de ting jeg syntes er gode og der KOMMER stadig en god film i ny og næ. 2015/2016 har bare (i min mening) ikke haft mange!

Jeg vil udøve min ret til at råbe "KÆFT NOGET LORT!!" - hvis jeg syntes det er det. Jeg har også set folk skrive at Hateful Eight, er en skod film - uden at det ragede mig. Min mening er nemlig at den er god og på min personlige Tarantino top fem.

Jeg har lov til at mene at CGI er noget fucking snyd og snyd er fint. Man skal bare bruge det med omhu og det syntes jeg alt for sjældent de store blockbusters gør.
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#35 Geekalot 6 år siden

#34 der er også forskel på at en siger der er 1 film ud af 10 muligvis, en at der er en der 19 ud af 20 gange sider og brokker sig. Lidt ligsom en gammel LP der sætter sig fast i den samme rille, det bliver sq lidt træls at lytte på efter et stykke tid.
Faktisk kan jeg slet ikke huske du har skrevet noget positivt (det er nok sket) men jeg an ikke huske det. Men jeg kan til gengæld huske der var et stykke tid hvor du ikke brokkede dig, hvilket rent faktisk var lidt rart at opleve :)
Gravatar

#36 Therewillbeblod 6 år siden

Jeg ER også en positiv herre :)

Men jeg vil da have lov til at råbe LORT, når jeg ser noget som jeg syntes er dette.

Jeg kan ikke forstå folk herinde brokker sig over at jeg gentager min frustration over ringe CGI.

Jurassic World - jeg syntes det var skod CGI
BvS - jeg syntes det var skod CGI

Mad Max - flot lavet og klogt brug af både CGI OG real-life stunts...jeg kunne bedre lide originalen men jaja...

Men ja, jeg har da ret til at brokke mig over dårlig CGI hvis jeg syntes der er tale om det.

Jeg kommer sikkert til at brokke mig over dårlig CGI i film som :

King Kong Vs Godzilla
IT (remake)
Top Gun 2

...med mindre det er godt lavet, i mine øjn. At hundrede herinde syntes CGI'en i de film er flot og bifalds-værdig, så genere det mig ikke. Men jeg vil have lov til at "call's it, like, I's sees it!"
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#37 danish99 6 år siden

Anmelderne er bare blanke og elsker deres børne marvel
King

Skriv ny kommentar: