Vin Diesel bekræfter kvinde-udgave af “Fast & Furious”.

Det første “Fast & Furious”-spinoff får premiere til sommer med titlen “Hobbs and Shaw”.

Nu bekræfter Vin Diesel endnu et spinoff til den succesfulde franchise.

Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet og Lindsey Beer skriver således manuskriptet til et kvinde-spinoff.

Manuskript-forfatterne har haft en finger med i spillet til andre titler som “Captain Marvel”, “Tomb Raider” og den kommende “Black Widow” – alle actionfilm med stærke kvinder i hovedrollerne.

“Hobbs and Shaw” skabte stor ballade internt på “Fast & Furious”-holdet – læs detaljerne her.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Justin 5 år siden

så efter sucessen med Ocean Women, GhostWomen, så prøver de nu med slow and borring også med kvinder ......
og når den fejler så skal vi igen høre af det er fordi af anmelderne er mænd alle sammen
Gravatar

#2 Star Trek fever 5 år siden

Det bliver et nej tak herfra
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Ryder666 5 år siden

Hvis det bliver sexede kvinder der er letpåklædte og indeholder masser af bitch/catfights, så er der nok en lille smule chance for at jeg gider at se den. Eller noget. Men når det er pg-13 rated action, begrænser det sig desværre nok en del. Det kunne ellers godt friste, hos mig, hvis det blev således. . ;-)
Gravatar

#4 Sjølle 5 år siden

Det bliver jo lige så pisse ringe som alle de andre spin-off med kvinder.

Jeg håber den fejler endnu mere end Girlbusters.
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

Om det er mænd eller kvinder, så har fast and The furious aldrig sagt mig noget. Dog vil jeg sige at hvis der er noget der kunne trække mig til serien på mændenes side så er det Stratham og The Rock. Jeg er lidt i tvivl om der overhovedet er nogen kvinder der kan gøre det samme.
Gravatar

#6 Ryder666 5 år siden

Ryder666 (3) skrev:
Hvis det bliver sexede kvinder der er letpåklædte og indeholder masser af bitch/catfights, så er der nok en lille smule chance for at jeg gider at se den. Eller noget. Men når det er pg-13 rated action, begrænser det sig desværre nok en del. Det kunne ellers godt friste, hos mig, hvis det blev således. . ;-)


Tilføjer lige noget mere.

Alt skal selvfølgelig være så politisk korrekt i disse dage. Men lidt eye candy, i form af letpåklædte kvinder, ville måske kunne redde bare lidt af filmen. Omend ikke alene hos mig, men også anmeldere. Men så ville der nok være brok andetsteds, og beskylde anmeldere og kritikere for kun at bedømme det rent overfladisk.
Who knows.
Men som nævnt foroven, så vil det vil nok begrænse det lidt, når det er pg-13 rated action film.

Og så hjælper det nok heller ikke, hvis det primært bliver kvinder der står bag det nye spin-off. Selvom man nok ikke skal forvente at det bliver en realitet, har man i det mindste lov til at håbe.

Jeg er fan af den oprindelige franchise, så ender nok også med at se dette spin-off. Det bliver forhåbentlig god og hjernedød underholdning.

Så selv om ghostbusters (kun med kvinder) ikke var særligt vellykket, skal denne alligevel vel ses. Men tænker lidt at der nok skal komme brok, med All female crrew, som vil råbe sexobjekter.

But I dont really care,
as long as this Will entertain me.
Gravatar

#7 nwinther 5 år siden

Jeg er ikke stor FF-fan, men bortset fra dét, så synes jeg det er positivt, at man laver det som en spin-off, og ikke bare genindspilninger eller lignende, hvor man erstatter karaktererne med kvinder.

Det giver (i nogen grad) kvinde-elementet mulighed for at finde sine egne ben i et filmunivers, hvor de ikke behøver fylde andre personers (mænds) sko.

At man så laver det i et udpræget drengeunivers må vel betegnes som dumdristigt.

Ift. Ghostbusters-sammenligningen er dette næppe så farligt, fordi FF er en decideret franchice, hvor filmene laves på samlebånd.
Ghostbusters var én film (okay, to!) og blev aldrig udviklet til en egentlig franchice (førend den slags blev populært).
Der ser jeg at FF har mere albuerum ift. universet.

Nu ved jeg ikke, hvor mange spin-off's der har succes i filmverdenen, men i TV lykkes det af og til, hvis og når en karakter får lov at fungere på egne præmisser (Fraiser er vel det mest succesfulde eksempel - i hvert fald som jeg kan komme på).
Så må det komme an på en prøve.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#8 Justin 5 år siden

#7
Skulle lige til selv af nævne Frasier, da jeg ikke kan komme på andre
en serie med mindre succes var Joey ....

Skriv ny kommentar: