Efter succesen af “The Town” er den ellers så udskældte Ben Affleck kommet ind i varmen igen. Affleck har været tilbudt roller i både “Gangster Squad” og den kommende Superman-film “Man of Steel”, som han begge har takket nej til.

Se også: Kevin Smith vil have Damon og Affleck med i “Hit Somebody”.

Affleck har dog ikke takket nej til alting. Som sit næste projekt vil han både være at se for og bag kameraet på spionfilmen “Argo”, der er baseret på den sande historie, om hvordan CIA befriede amerikanske gidsler fra Irans hovedstad Tehran, ved at lade som om at de indspillede en sci-fi-film.

“Argo” er skrevet af Chris Terrio og produceres af George Clooney. Udover at han instruerer, er det endnu uvist hvilken rolle Affleck vil have i filmen, og hvorvidt Clooney vil være involveret som andet end blot producer.

Se også: Ben Affleck: Jennifer Lopez-forholdet skadede min karriere.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 Neranders 11 år siden

Så længe han kan holde samme kvalitet som med The Town og Gone Baby Gone, så er der absolut noget at glæde sig til!
"My first girlfriend turned into the moon."
"That's rough, buddy."
Gravatar

#2 MMB 11 år siden

Plottet minder om Tropic Thunder :)
Gravatar

#3 Riqon 11 år siden

"Efter succesen af "The Town" er den ellers så udskældte Ben Affleck kommet ind i varmen igen."

Hvad mener nyhedsforfatteren helt præcist med det?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Babo Rises 11 år siden

Udskældt som skuespiller vil jeg mene
Gravatar

#5 kasperfmn 11 år siden

#3 Ikke at sige Ben Affleck er en dårlig skuespiller, men de sidste knapt ti år har han fået høvl over alt og intet. Det har været "sejt" at tale grimt om Affleck - fortjent eller ej. Du må da have bemærket, at han har været utroligt upopulær? :-)
Gravatar

#6 Åkepool 11 år siden

Men det er da ikke "The Town" der har smidt ham ind i varmen igen, for det kom han da allerede med "Gone baby gone", hvis man da kan sige at han har været ude.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#7 steadi07 11 år siden

#6 - Jeg ville mene, at "Gone Baby Gone" viste at Affleck kan instruere, mens "The Town" viste, at han også kan spille skuespil.. Som netop var det som alle har slagtet de sidste mange år.
Gravatar

#8 Åkepool 11 år siden

#7 - Tja, den del af det kan du have ret i, men jeg mente nu bare at han på den ene eller den anden måde, fik et lille "comeback" med "Gone baby gone".
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#9 Baby Strong 11 år siden

Mange af de film han har været med i, har over det hele, været på et så lavt plan at det ville være mærkeligt at han leverede en god præstation.
Gravatar

#10 kasperfmn 11 år siden

#8 "Gone Baby Gone" fik ham tilbage på kortet hos filmkendere, hvorimod "The Town" fik ham tilbage generelt + som steadi07 siger, så medvirkede han jo ikke i "Gone Baby Gone", der blot overraskede folk med, at han rent faktisk er en solid instruktør.

Skriv ny kommentar: