”Filmprogrammet ‘DR2 Premiere’ har med en imponerende hast bevæget sig fra en lille sensation til en pinlig langtrukken affære og er nu meget tæt på at være det værste anmelderprogram i moderne tider. Hvordan i alverden gik det dog så galt så hurtigt?”

Benways Blog er navnet på en række nye, tilbagevendende artikler, hvor Filmz’ anmelder Søren Ildved (Benway) giver sin uforbeholdne mening om forskellige filmrelaterede emner. Og som altid er det muligt efterfølgende at diskutere artiklerne i forummet.

I denne første udgave af Benways Blog er Søren ude med riven efter filmprogrammet DR Premiere, og han ser også nærmere på de tidligere inkarnationer af programmet samt bl.a. forgængerne Filmland og Bogart.

Læs mere i Benways Blog: DR2 Premiere – Verdens værste filmprogram?Vis kommentarer (81)
Gravatar

#21 frederikmorup 14 år siden

Man kan ikke bruge filmanmeldere til en skid.
Det skal dog siges at DRs' filmanmeldere er nogen af de værste til dato.
Jeg tager aldrig filmanmeldere seriøst. Man får mere ud af at se en trailer og læse en uafhængig tekst fra filmselskabet selv.
DR Premiere skal stoppe det rod de har gang i. Det er ikke interessant og se, og har heler aldrig været det.
Gravatar

#22 Thomsen 14 år siden

frederikmorup (21) skrev:
Man får mere ud af at se en trailer og læse en uafhængig tekst fra filmselskabet selv.


Hahahaha... nej, undskyld, jeg... hahahaha... kan... ikke... holde... op med at... grine!!! :-)
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#23 stoffer 14 år siden

#22 - Ja, den studsede jeg sgu også lidt over. Tror man skal lede længe efter en uafhængig tekst fra firmaet bag produktet.
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#24 RasmusFL 14 år siden

Meget enig i kritikken i det talentløse 'Premiere'-par.

For mig var Søren Høy dog en fremragende vært. Han og Per Juul Carlsens filmland var en ren fryd da det i sin tid kørte på dr2.
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#25 Kruse 14 år siden

Helt og aldelse enig!

Jeg kunne ganske godt lide Mikkel Munch-Fals, selvom at jeg da til tider synes at hans jokes var lidt for meget, og at han somme tider førte sig for meget frem, så var der alligevel en vis form for underholdning i det. Da man skiftede til "skiftende værter" gav jeg det et forsøg, men det blev hurtigt kedeligt og latterligt. Efter at de så skiftede til de to nye faste værter, førsøgte jeg endnu engang at give det en chance, men allerede efter fem minutter blev jeg nødt til at stoppe. Programmet er virkelig blevet en parodi af sig selv, og jeg har ikke længere lyst til at se det.

DR2 burde ansætte Søren Ilved som den nye vært(eller Johan Albrechtsen!). Det vil kunne redde programmet og få mig til at se det igen :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#26 Dragon_Claw 14 år siden

DR burde skrive kontrakt med Brad Jones, det ville være underholdende ;-)

http://www.thecinemasnob.com/
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#27 Nukleon 14 år siden

#26 Den kommentar kom da lige ind fra det ydre rum. Skal de også skrive kontrakt med Mike og Noah? Hvad skal man dog ikke se på af mærkværdige kommentarer...

Gravatar

#28 stoffer 14 år siden

#27 - Du tror ikke det var skrevet i spøg?
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#29 filmz-Claudius 14 år siden

"Verdens værste filmprogram" lyder nu som en lidt vel kæk overskrift. Jeg har så afgjort ikke set alle filmprogrammer i verden, men det tvivler jeg nu også alvorligt på, at Benway har, så det er der vist ikke meget belæg for at antyde.

Bevares, ikke at der ikke er plads til kritik. Der er nok en pointe i, at jeg ikke har set Premiere ret meget siden Mikkel Munk Fals stoppede stoppede som vært. Jeg så det seneste program, hvor de anmeldte Ridley Scotts "Robin Hood" (uden Sherwood Forest...), og jeg må ærligt indrømme, at der er en vis bidende ironi i, at Tea Lindeburg kritiserer Russel Crowe for at mangle glimtet i øjet som Robin Hood. Øh, har I ladet jeres eget filmprogram tage et blik i spejlet? For der er sandelig heller ikke meget glimt at finde i jeres øjne, når I laver Premiere. Det samme gør sig gældende om den tyske "Alle Andre", når det påpeges, at film... øh... famler efter ordene, og... æh... karaktererne ikke rigtigt vil noget. Det lykkes tilmed Tea Lindeburg at sige, at der intet sker i nogle af de bedste film, hun har set... Nu er jeg ikke blind for hendes pointe, men det er nu alligevel en skidt kommentar for åben skærm.

Men værst er det, når man ikke føler en ærlighed fra anmelderne. Spillet mellem Tea Lindeburg og Kasper Bering Liisberg virker utroligt iscenesat, så det bliver tilsvarende tragikomisk, når Bergin Liisberg peger på, hvordan han ikke tror på karaktererne i en film som "Alle Andre". Hvis det var et bevidst valg, så ville det være genialt, men som han selv siger, så tror jeg ikke på de karakterer, som de to anmeldere foregiver at være. Der mangler glimt i øjet og fandenivolskhed, og deres iscenesatte diskussioner om filmene virker lidet overbevisende og meget teatralske. DR2 kunne her med held skæve til TV2s gamle "Filmkanylen", hvor spillet mellem de to værter var både veloplagt og overbevisende. Ja, selv det endnu ældre "7. række midtfor" med Ulrich Breuning og Lotte Tarp havde bedre samspil mellem de to værter. Måske bliver de bedre med tiden, efterhånden som rutinen kommer, men det er et problem, at de ting de siger virker så planlagte, fremfor at siger deres ærlige meninger om filmene. Troværdighed er noget utroligt svært noget at få tilbage, når først det er tabt (bare spørg Jeppe Nybroe). Ikke fordi jeg tror, værterne er uærlige, men hvis de ikke er overbevisende i deres anmeldelser, så bliver det rent tidsspilde at se dem. Især hvis der heller ikke er meget underholdningsværdi.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#30 Atheos 14 år siden

Det er et gennemført dårligt program hvor de imbecile værter taler sådan ned til deres publikum, at det ligeså godt kunne være et børne program henvendte til 5årige! FØJ!
Trees… I take care of them… I’m a tree wizard… six dollars and forty-eight cents

Skriv ny kommentar: