Billy Bob Thornton har ikke meget tilovers for de film, som Hollywood spytter ud for tiden, og han mener – i hvert fald indirekte – at en stor del af skylden ligger på videospil.

Se også: Billy Bob Thornton var på tale som “Iron Man” – og Tarzan.

”Vi lever i en tid, hvor vi – efter min ydmyge mening – laver de værste film i historien,” mener skuespilleren og fortsætter:

”Filmene henvender sig til videospil-generationen. Og de her videospil – som jeg konstant er efter min søn omkring – handler om folk, der slår ihjel for sjov, og før i tiden har der altid i de voldelige film været en form for morale.”

Thornton kan næste gang ses i den voldelige Dwayne Johnson-film “Faster”, som Thornton dog forsvarer med, at den rent faktisk viser, hvordan en figur kan blive forvandlet af fængslet og ikke blot viser ”en figur fra et videospil, som godt kan lide at ødelægge ting.”

“Faster” kan ses i danske biografer 10. marts.

Se også: FILMZ EXCLUSIVE: Nyt billede fra “Faster” med Dwayne Johnson.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#1 chang 13 år siden

Har der ikke været snak om, at Billy Bob skulle være med i en evt. filmatisering af "Kane & Lynch"?
Gravatar

#2 Moog 13 år siden

Måske her Billy Bob skulle tage at prøve en af hans søns videospil og se at de langt fra altid er så firkantede som han forestiller sig. (Eller også skal han købe nogle bedre spil ;))

Ofte kan et computerspil være langt mere omfangsrig og sætte meget mere fokus på et moralsk valg end en film nogen sinde kunne håbe på at gøre. Her er det spilleren der skal tage et moralsk valg og ikke bare manden inde bag lærredet.

Historieudvikling kan også være meget mere dybdegående da det heller ikke skal presses ned på halvanden til to timer, men kan udvikle sig over måske 30 - 40 timer, som det er tilfældet i Dragon age og Mass Effect spillene fra Bioware.
På det plan minder spil meget mere om bøger end om film. Vi er næste altid vandt til at sige "Men bogen var nu bedre, for der fik man en dybere indsigt i "Gandalfs forhold til hobbitterne"" Der har computerspillene altså en styrke som går langt ud over hvad film formår, da de som bøgerne kan tage sig mere tid.

Så Billy Bob, hvis spil får filmselskaberne til at lave dårligere film, er det så spillenes skyld eller filmselskaberne der har identitetskrise?

Gravatar

#3 Kaversmed 13 år siden

Han er bare muggen over at Pitt ligger og hugger i hans eks...

#1 Rollen gik til Jamie Foxx
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 Guido 13 år siden

Hvad har den mand ondt i røven over? Han kan jo bare lade de dårlige filmatiseringer være? Og så snakker han meget nedladende om spil, som om det er et medie, der ikke kan måle sig med filmverdenen. Han har højst spillet en eller anden skodagtig fly-simulator. Spil kan sagtens være kunst, som film kan være kunst. En meget overfladisk kommentar fra hans side af.

Moog (2) skrev:
Historieudvikling kan også være meget mere dybdegående da det heller ikke skal presses ned på halvanden til to timer, men kan udvikle sig over måske 30 - 40 timer, som det er tilfældet i Dragon age og Mass Effect spillene fra Bioware.


Fuldstændig enig. Thornton har slet ikke fat i den lange ende her. GTA IV er også et meget dybt spil trods al den vold, spillet indeholder. Og Rockstars helt nye, ikke færdige, L. A. Noire fokuserer meget mere på karakterernes ansigtsbevægelser (en ny revolutionerende motion-capture teknik) og forbrydelsesopklaring end bare meningsløs vold. Og faktisk er det ikke muligt i L. A. Noire at begå folkemord i samme stil som de tidligere sandkasse-titler. Så ÆD DINE ORD, Thornton.
Let's get down to brass tacks. How much for the ape?
Gravatar

#5 chang 13 år siden

#3 Ah, okay - måske derfor han er frustreret på spilfilmatiseringer... ;o)
Gravatar

#6 Collateral 13 år siden

#2 & #4: I har efter min mening fat i den lange ende med hensyn til spil som GTA IV og Mass Effect (har ikke prøvet DA endnu.) Og det er lige præcis de spilserier jeg selv fremhæver når denne diskussion kommer op.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#7 filmz-loke76 13 år siden

Mass Effect for the win, er der mere at sige?
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#8 Yggdrasil 13 år siden

BBT ved ikke hvad han taler om. Engang var det tegneserier der skulle forbydes i usa, i dag står computerspil for skud. Jeg er enig om at nogle ting vil altid påvirke unge i negativ retning og nogle i positiv. Men det er op til de voksne pårørende at lære børn og unge om hvad der er skidt og hvad der er kanel. Forbud vil ej være en god idé.
Om de skal indeholde en morale eller ej er vel en smagssag for en voksen person. Selv kan jeg godt lide det når det ikke er meningsløst, men der er en gennemtænkt idé med spillet.
Gravatar

#9 region 2 killer 13 år siden

Spilentusiaster og deres "undtagelser" lol

På evigt jagt efter anerkendelse. Man oplever det sågar i den akademiske verden.

Man kan nævne Bioshock, MGS4, GTA eller ICO (alle spil som sagtens kan gennemføres uden den store omtanke), og jeg kan nævne to millioner titler som ikke kræver en IQ over 50.

Let's be real. 98% af alle spil sigter efter demografien 5 til 20 år. Det ville svare til at filmindustrien, året rundt, sigtede efter "summer blockbuster" markedet.
Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as the bigge
Gravatar

#10 Krisser 13 år siden

Thornton as usual. Kæfter op som det passer ham.

Skriv ny kommentar: