The Mummy” får snart premiere og skyder dermed Universals nye monster-univers i gang, der nu har fået navnet “Dark Universe”. Den anden film i universet er netop annonceret til at blive “Bride of Frankenstein” af “Skønheden og Udyret”-instruktør Bill Condon.

Se også: Sidste trailer: “The Mummy” byder velkommen til nyt monster-univers

Det MCU-inspirerede fælles monster-univers, “Dark Universe”, præsenteres med en trailer, fyldt med klip fra Universals klassiske monsterfilm.

“Bride of Frankenstein” med Javier Bardem som Frankensteins monster bliver således den anden film i det langsigtede projekt, skriver Movieweb.

Der er selvfølgelig andre monster-film på programmet, nemlig “The Invisble Man” med Johnny Depp i hovedrollen og “Van Helsing” med “Arrival”-forfatteren Eric Heisserer tilknyttet – begge uden premieredato.

Monsterfilm som “Wolf Man” og “Creature from the Black Lagoon” har tidligere været nævnt i tilknytning til den nye monster-satsning, men det er endnu usikkert, om de bliver en del af “Dark Universe”.

Der er mange stjerner involveret i universet, heribalndt Russell Crowe, der spiller Dr. Jekyll, som er lederen af organisationen Prodigium, der holder øje med monstrene i det mørke univers.

Et billede af de mange monster-stjerner blev delt sammen med traileren for “Dark Universe”, som kan ses her.

“The Mummy”, der er den første bid af “Dark Universe”, får premiere d. 8. juni – “The Bride of Frankenstein” må vente til d. 14. februar i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Kaversmed 5 år siden

Gaaab hvor er jeg dog træt af, at alt skal være en del af et større filmunivers efterhånden. Synes det er synd, at alle karakterer og de film, man kunne lave ud af dem, absolut skal passe ind i en større sammenhæng, som oftest bare kommer til at virke forceret og kreativt hæmmende.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: