Der er næsten to år til premieren på ”X-Men: Apocalypse”, men det afholder ikke filmens instruktør Bryan Singer for at tease lidt for, hvad fans kan forvente sig af den kommende superheltefilm.

Se også: Anmeldelse: “X-Men: Days of Future Past”

Instruktøren lagde for nyligt et billede ud af filmens manuskript på sin Instagram-profil. Manuskriptet nævner blandt andet The Four Horsemen, der er kendt som skurken Apocalypses undersåtter i X-Men-tegneserierne. Du kan se forsiden af manuskriptet ved at klikke under billedet her i nyheden.

“X-Men: Apocalypse” blev annonceret sidste år, og Singer har fortalt, at filmens primære fokus vil være på rollebesætningen fra ”X-Men: First Class”, der tæller James McAvoy som Professor X, Michael Fassbender som Magneto, Jeniffer Lawrence som Mystique og Nicholas Hoult som Beast.

“X-Men: Apocalypse” kan ses i biograferne fra sommeren 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 David Munch 10 år siden

omgz.. Manuskriptet starter som den foregående film slutter...!
Gravatar

#2 tricopulus 10 år siden

det ak jo også være et prolog, inden filmens decideret handling begynder, men ville være fedt hvis de viser hvordan apocalypse er kommet til magt og hvad han har lavet siden hans fødsel og ungdom og voksenliv fra det gamle egypten til nutiden hvor filmen starter, og i det her tilfælde er nutiden jo 1983.
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#3 De4_Kia 10 år siden

Filmz.dk har da vist glemt alt om, at der efter rulleteksterne til X-Men the Days of the Past Future, kommer et klip til netop den kommende film: X-Men Apocalypse

Skriv ny kommentar: