Warner Bros. ville udskyde “Tenet” op til et år – Christopher Nolan nægtede.

Der har været intern splid i forhold til premieredatoen på “Tenet”, der længe var fastsat til i midten af juli – indtil i sidste uge.

Her annoncerede Warner Bros., at premieren på “Tenet” ville blive udskudt med 14 dage. Men Hollywood-giganten ville helst have udskudt den endnu længere.

For Warner Bros. handler det om at profitmaksimere investeringen på over 200 millioner dollars i “Tenet” – de vil sælge flest mulige biografbilletter, og det sker sandsynligvis ikke denne sommer, hvor biograferne langsomt genåbner efter coronakrisen.

Derfor havde Warner Bros. gerne set en udskydelse til efteråret eller til næste sommer, skriver The New York Times.

Men det afviste Christopher Nolan i en direkte diskussion med Warner Bros.-ledelsen, hvilket endte med en kortere udskydelse på kun to uger.

Christopher Nolan er nemlig ikke kun interesseret i billetsalg, men også at hjælpe biograferne med en stor premierefilm i denne svære genåbningstid.

Warner Bros. valgte i sidste ende at imødekomme Nolans ønske, fordi han er ét af de største navne hos selskabet, hvor han tidligere har skabt successer som “The Dark Knight”-trilogien og “Inception”.

Læs også ‘“Tenet”-stjerne afslører: Sådan holder Christopher Nolan handlingen hemmelig‘.

“Tenet” får dansk premiere den 30. juli.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Nagash 3 uger siden

Godt der trods alt er lidt instruktører tilbage, der kan sætte bosserne på plads.
Gravatar

#2 Gorman 3 uger siden

#1 Ja, interressant magtspil for åben skærm og med en - alt andet lige - overraskende vinder :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Nagash 3 uger siden

Gorman (2) skrev:
#1 Ja, interressant magtspil for åben skærm og med en - alt andet lige - overraskende vinder :)

Det er vist også meget få instruktører der har den magt over deres film.
Gravatar

#4 Gorman 3 uger siden

Jep
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 ccbj 3 uger siden

Godt at høre Chris ikke godtager noget som helst som han ikke vil acceptere. I mine øjne er han en af de mest influente instruktører vi har. Jeg vil endda gå så vidt og kalde ham den mest intellektuelle filmmager.

Ja jeg er en Nolan fanboy, don't hate on me. : D
Gravatar

#6 Nagash 3 uger siden

#5 Ahhh... Jeg holder nu rigtig meget af mandens film. Men synes nu lidt det er kloge film for masserne. Især hans sci-fi har det med at have en del huller, der lader os der ved noget om videnskab lidt tilbage at ønske.
Men med det sagt, så er han fantastisk til lige netop det. At få den almene filmfan til at bruge hovedet bare lidt, i stedet for at labbe den ene hjernetomme tju-bang film i sig efter den anden.

Og som sagt, inden du eller andre bliver fornærmet, så elsker jeg hans film. Men helt så dyb som mange gerne vil have ham til at lyde, er han altså ikke.

Just my two cent :)
Gravatar

#7 ccbj 3 uger siden

#6

Fair enough. jeg vil give dig lidt ret mht Interstellar, den er ikke hundrede procent rigtig men han formår at skabe en solid historie med mange elementer af teorier der kan være sande. Om de viser jeg at blive det, I don't know men jeg er glad for han tør at arbejde sig hen imod det. Når det så er sagt, elsker jeg The Prestige, det er en ren hjernevrider og jeg ser umiddelbart ikke nogle plothuller. Det manuskript ham og brormand Jonathan har stablet på benene er nok et af bedste jeg har set i en film. Bevares, der er andre ligeså gode, som f.eks. Lynch's Mulholland Drive. Fantastisk film! Kan nævne en del af andre men det Nolan gør er i min bog noget af det fineste jeg har set. Han drager seeren ind i et specielt univers som andre instruktører ikke formår at gøre. Er han den bedste? Måske. =)
Gravatar

#8 Ryder666 3 uger siden

Nolan's bedste film, er, efter min mening: memento.

Synd han solgte lidt ud derefter, og lavede film, med henblik på et bredere publikum.

Han er dog, som andre har påpeget, en af de bedste instruktører i nyere tid. Synes bare, at hans film mangler kant, som dét, memento besad.
Gravatar

#9 Gorman 3 uger siden

#8 jep, enig i Memento. Det har han ikke overgået siden, om end Inception er damn godt filmarbejde
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#10 Ryder666 3 uger siden

Gorman (9) skrev:
#8 jep, enig i Memento. Det har han ikke overgået siden, om end Inception er damn godt filmarbejde


Enig, må dog indrømme at jeg primært så inception på grund af Tom Berenger, der desværre havde en ALT for lille rolle. Nærmest en cameo. Men du har ret. Rent teknisk = et flot filmisk arbejde, men ikke nær så fed som memento.

En lille ting jeg godt kunne lide, ved inception, var den scene, der blev filmet, og hvor man kunne se, gennem et skudhul. Clean Shot!!! Det ser man vist ikke så ofte mere. Men kudos for ikke at kompensere den lave rating med alt for mange ligegyldige eksplosioner. På den måde, er Nolan, ikke en tøsedreng, men der manglede bare noget mere substans, hvis man kan sige det sådan.

Skriv ny kommentar: