Efter en stille start på det nye år satte Coen-brødrene sig i weekendens løb i toppen af den amerikanske boxoffice-liste med “True Grit”, som i ugens løb omsatte for 15 mio. dollars.

Filmen, der nu har ligget tre uger på listen, har omsat for indtil videre 110 mio. dollars – et særdeles flot resultat for en film, der er lavet på et budget på 38 mio. dollars. Det er samtidig rekord for en film af Coen-brødrene, som indtil nu har haft størst succes med “No Country for Old Men”, som i samme tidsperiode havde omsat for 16 mio. dollars og samlet endte med et resultat på 74 mio. dollars i USA.

Se også: Nye billeder fra Coen-brødrenes western “True Grit”[url].

Sidste uges nummer 1, “Meet the Parents – Little Fockers”, blev skubbet ned på 2. pladsen med en omsætning på 13 mio. dollars. Filmen har omsat for lidt mere end “True Grit” – 123 mio. dollars – men kostede til gengæld også 100 mio. dollars at lave.

Nicolas Cage-filmen “[url=/film/season-of-the-witch]Season of the Witch” debuterede på 3. pladsen med 10 mio. dollars, hvilket ikke er dårligt for den type Middelalder-film. Filmen har kostet 40 mio. dollars at producere.

Både “Tron: Legacy” og Darren Aranofskys “Black Swan” hænger fortsat med i top 5 efter hhv. fire og seks uger på boxoffice-listen. “Tron: Legacy” har nu omsat for 147 mio. dollars, mens “Black Swan” har indkasseret 61 mio. dollars ud af et beskedent budget på 13 mio. dollars.

Se også: FILMZ EXCLUSIVE: Nyt klip fra Darren Aronofskys “Black Swan”.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Porco Rosso 13 år siden

Arghh den ser fed ud. Fantastisk vi kun skal vente til februar med at se den herhjemme!
I'm 6'3", and maintain a very consistent panda bear shape.
Gravatar

#2 elwood 13 år siden

Yep Season of the Witch, blir mesterlig 8-)

... Det kan da kun være den du mente ?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 djibyman2-the seque 13 år siden

Coen Brothers er geniale, så det overrasker mig ikke;-)
Gravatar

#4 Fruit4ever 13 år siden

elwood (2) skrev:
Yep Season of the Witch, blir mesterlig 8-)

... Det kan da kun være den du mente ?


Arghh - sku længe siden der har været noget "mesterligt" med N. Cage!
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!

Skriv ny kommentar: