Den kommende film baseret på det populære “Warcraft”-spilunivers står til at påbegynde optagelser i starten af næste år, hvorfor jagten efter de rette skuespillere nu så småt er ved at begynde.

Se også: ”World of Warcraft” starter optagelser til næste år.

Ifølge nye rygter har filmstudiet skuespillere på tale til både den kvindelige og den mandlige hovedrolle i filmen. Her er der tale om Paula Patton (“Mission: Impossible – Ghost Protocol”), som efter sigende skulle være langt henne i forhandlingerne, mens også Colin Farrell (“Total Recall”) er på tale.

Foruden de to er Paul Dano, Travis Fimmel, Anson Mount og Anton Yelchin også skuespillere, der muligvis vil have roller i filmen.

Manuskriptet til “Warcraft” er skrevet af Charles Leavitt (“Blood Diamond”), mens Duncan Jones (“Moon”) kommer til at stå bag kameraet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 Clint 9 år siden

Nej tak til Colin Farrell. Han har ikke lige den heroiske udstråling...
Gravatar

#2 Retlaw 9 år siden

Enig
Gravatar

#3 Ispep 9 år siden

Lidt pudsigt projekt af Duncan Jones, men okay!!
Gravatar

#4 Snyltetast 9 år siden

Synes Duncan Jones var et meget besynderligt valg til instruktørstolen, da han ikke ligefrem har for vane at instruere episke eventyr. Oh well... Det går dog lidt galt med Colin Farrell og Paula Patton, hvis du spørger mig! Man kunne lære meget af castingen i LOTR, der valgte skuespillere, som passede til karakteren, frem for store navne. Tænk på skuespillere som Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Liv Tyler og Dominic Monaghan, der vel alle først for alvor skabte sig et navn gennem LOTR. Ikke, at jeg siger, man skal skele for meget til disse film, da frygten for blot at kopiere stilen naturligvis opstår, men i forhold til castingen er LOTR i mine øjne virkelig foregangsmand for, hvad man bør gå efter i eventyrfilm. Ellers ender man med en film alá In the Name of the King, hvor store navne render rundt med roller, de tydeligvis på ingen måde passer til. Sidstnævnte må dog også siges at være det ultimative skrækeksempel!!
Gravatar

#5 theassociate2010 9 år siden

Jeg synes Duncan Jones er et rigtig interessant valg. Han har bevist han har et godt greb om filmmediet - Moon var formidabel - Source Code var en fin studio film, og er sikker på han nok skal vokse med rollen med dette projekt også. Men nej til Colin Farrell.
Gravatar

#6 the_paki_don 9 år siden

Enig med Snyltetast.
Gravatar

#7 Stilund 9 år siden

Bliver det ikke ren CGI?
Gravatar

#8 Strawb 9 år siden

Stilund (7) skrev:
Bliver det ikke ren CGI?

Kun på samme måde som Tintin og Polar Expressen, tænker jeg.
Gravatar

#9 Stilund 9 år siden

Strawb (8) skrev:
Kun på samme måde som Tintin og Polar Expressen, tænker jeg.


Ok, så er Colin Farrell jo ikke så slem. Bare Tænk Ray Winston og Beowulf...
Gravatar

#10 NeTic 9 år siden

Få blizzards animations hold der laver deres vinematics til at stå for alt det visuelle i samme stil og kvalitet som de plejer. Så vil det ihvert fald blive garenteret episk.

Skriv ny kommentar: