Komikeren Craig Robinson, som nok bedst er kendt for sin rolle som Darryl Philbin i den populære tv-serie “The Office”, har ladet det slippe ud, at han vil være at høre i den kommende animationsfilm “Shrek Forever After”, hvor hans karakter vil lyde navnet Cookie.

“Shrek Forever After”, der er det fjerde kapitel i franchisen der startede med “Shrek” i 2001, handler om den engang så gruopvækkende Shrek, som nu er blevet en huslig familiefar, der må uddele autografer i stedet for at skræmme landsbyboere. Da han længes efter sine dage som skræmmende trold, bliver Shrek narret til at indgå en aftale med den sleske forretningsnisse Rumleskaft.

Shrek må derpå sande, at han har forvandlet Langt, Langt Borte til et alternativt kongerige, hvor trolde bliver jagtet, Rumleskaft er konge, og Shrek og Fiona aldrig har mødt hinanden. Det er nu op til Shrek at råde bod på alt, han har gjort, i håbet om at redde sine venner, sætte styr på verden og genfinde sin sande kærlighed.

“Shrek Forever After”, der igen vil have Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy og Antonio Banderas på rollelisten, er sat til at få premiere i maj, 2010.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 squee 14 år siden

Skal den filmserie ikke bare snart dø ud?
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#2 Batsy 14 år siden

åbenbart ikke, måske bliver den bedere en 3eren
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 mr gaijin 14 år siden

#2 Det er også mit håb. Der skal to kæmpestore opadvendte tommelfingre, et væld af spritfriske tomater, uendeligt mange funklende stjerner og fem-seks bankende hjerter til, hvis jeg skal blive ved med at investere i billetter til denne franchise.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 enfilmnørd 14 år siden

3'eren var ikke noget særligt. Enormt ideforladt, men alligevel jævnt underholdende.

Men alene plottet til 4'eren lyder ideforlad, magen til gennemprøvet kliche skal man lede længe efter
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#5 mr gaijin 14 år siden

#4 Hvad mener du? Det lyder da sindsoprivende spændende og uforudsigeligt.

Det er nu op til Shrek at råde bod på alt, han har gjort, i håbet om at redde sine venner, sætte styr på verden og genfinde sin sande kærlighed.


Lykkedes det? Genfinder han sin sande kærlighed? Eller ender han måske som en søllle stofmisbruger, der giver blowjobs til Æsel for at få råd til kokain? Nobody knows!


;)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#6 Michael Andersen 14 år siden

enfilmnørd (4) skrev:
Men alene plottet til 4'eren lyder ideforlad, magen til gennemprøvet kliche skal man lede længe efter


Det har du helt ret i :) Det er jo opskriften for Shrek-filmene. At tage fat i klichéerne og de historier vi har hørt 117 gange før... og så vende dem på hovedet.
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: