George Clooney har efterhånden cementeret sig som en successfuld instruktør, og skuespilleren er nu i gang med forberedelserne på sin femte film, hvor han som altid både vil medvirke samt instruere. Der er tale om 2. verdenskrigsfilmen “The Monuments Men”, der er ved at have fået en solid rollebesætning.

Se også: George Clooney instruerer og medvirker i 2. verdenskrigsfilm.

Intet mindre end biografaktuelle Daniel Craig har sluttet sig til filmen, hvor han får følgeskab af både Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman og Jean Dujardin, der vandt en Oscar for “The Artist”.

“The Monuments Men” er baseret på en sand historie og omhandler en gruppe forkæmpere og kunsthistorikere, der sammen planlægger at stjæle værdifulde malerier tilbage fra nazisterne under krigens sidste dage. Clooney vil højst sandsynligt spille miljøforkæmperen George Stout, mens Blanchett får rollen som en fransk modstandskæmper.

20th Century Fox og Sony Pictures vil sammen finansiere filmen, der er sat til at starte optagelser til marts næste år. Clooney vil få hjælp til historien af producer og manuskriptforfatter Grant Heslov, som også skrev Clooneys “Good Night, and Good Luck.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Jb-film 10 år siden

Nu ved jeg godt, at der står skrevet at "The Monuments Men" er baseret på en sand historie - men jeg kommer alligevel til at tænke på "Kellys Helte"

Som her:
og her:

Skriv ny kommentar: