Alex Kurtzman har forklaret, at “The Mummy” ikke er lavet til anmelderne, der var hårde ved den første Dark Universe-film. Derimod er den lavet til publikum. Men nu viser det sig, at de heller ikke gider den nye monster-franchise.

Se også: Dark Universe-skaber: “The Mummy” er til fans – ikke til anmelderne

Det er Deadline, der estimerer, at “The Mummy” ender med globalt at sælge billetter for 375 millioner dollars.

Og det er ganske vist en pæn del over produktions-budgettet på 125 millioner dollars, men alligevel bliver Alex Kurtzmans film en økonomisk fiasko.

For med udgifter til marketing og biograferne så ligner det et underskud på 95 millioner dollars – over 600 millioner kroner.

Holder prognosen stik, så skal det blive spændende, om Universal tør at fortsætte med Dark Universe, der efter planen giver premiere til “Bride of Frankenstein” i begyndelsen af 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 kblood 6 år siden

#30 Hvilket så heller ikke bliver begrundet hvorfor den ikke er en troværdig kilde, når den rent faktisk er gået i dybere med at se på regnskabet... som så burde ugyldiggøre tommelfinger reglen. De siger så vidst ikke hvor de har det fra, så jeg kan ikke sige om de tal er præcise, men at bruge en tommelfinger regel som modargument mod tal de siger de har fået fra relevant kilde virker underligt og søgt.
Gravatar

#32 Mejse 6 år siden

#31 helt enig og som jeg igen pointere svaret jeg selv til ham at det altså ikke altid holdte :)
som sagt har jeg aldrig forsvaret Kims mening eller hans "argument"
Gravatar

#33 kblood 6 år siden

#32 fair nok :)
Gravatar

#34 Mejse 6 år siden

#33 ;)

Skriv ny kommentar: