”Der er komplikationer”, udtalte instruktør David Lynch for et par uger siden om forhandlingerne vedrørende en fortsættelse af Lynch’ egen 90’er-kultserie, “Twin Peaks”. Nu er komplikationerne blevet så alvorlige, at David Lynch officielt har forladt projektet.

Se også: ”Twin Peaks”-fortsættelse måske i fare

Det er Lynch selv, der på sin twitter-konto fortæller om bruddet med tv-kanalen Showtime.

”Kære Twitter-venner. Showtime har ikke trukket stikket til ‘Twin Peaks’. Men efter et år og fire måneders forhandlinger har jeg forladt projektet, fordi der ikke er nok penge til at lave manuskriptet på den måde, som jeg følte, det skulle laves,” skriver Lynch som årsag til sammenbruddet i forhandlingerne og fortsætter:

”Denne weekend er jeg begyndt at ringe til skuespillerne for at lade dem vide, at jeg ikke skal være instruktør på serien. Jeg elsker ‘Twin Peaks’-verdenen og ønsker, at det var endt anderledes.”

Oprindeligt var det ellers meningen, at Lynch skulle instruere samtlige af de nye afsnit, der var sat til at få premiere til næste år, som er 25-års-jubilæumsåret for den originale serie.

Det er endnu uvist, om Showtime går videre med serien uden David Lynch.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 GustavE 7 år siden

Skandale!
Gravatar

#2 Mikkel Abel 7 år siden

Det er godt nok vanvittigt ærgerligt. Om produktionen fortsætter eller ej, så må det nedsætte forventningerne en del. Nu bliver det spændende hvordan skuespillerne tager den, men håber godt nok der kan komme en forløsning.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 Menneskedyr 7 år siden

skuffende, men jeg har nu også haft ganske meget tvivl angående dette projekt og har nærmest hele tiden afventet at stikket blev trukket - på den ene eller anden måde

Stikket er så ikke blvet trukket helt, men gennemstrømningen af genialiteter vanskeliggøres
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#4 Giraffen 7 år siden

Der røg mine forventninger til gensynet. Jeg ved ikke helt om de skal forsætte eller ej for at være ærlig. Skuespillerne er nok bundet af en kontrakt, så der er ikke rigtig nogen vej uden om for dem. Men jeg ville godt nok være skuffet hvis jeg var en af skuespillerne.

Jeg ved godt at Twin Peaks ikke udelukkende er David Lynchs skabning, Mark Frost er den anden halvdel af den kreative duo der fandt på Twin Peaks til at begynde med, og langt størstedelen af den oprindelige series afsnit var hverken skrevet eller instrueret af David Lynch, så de kan sagtens forsætte uden ham, men jeg ville ønske af Showtime ikke gjorde det.

For mig var de afsnit som David Lynch enten havde skrevet eller instrueret altid de bedste/mest interessante. Mark Frost har også skrevet nogle virkelige gode afsnit. Men jeg var netop så interesseret i denne efterfølger fordi alle afsnit ville blive instrueret af Lynch.

Det virkede for godt til at være sandt og det vidste det sig åbenbart også at være. Men serien forsætter helt sikkert uden David Lynchs involvering, da Showtime sikkert har puttet for mange penge i projektet indtil videre til at stoppe nu.

Jeg ved godt at det er en forretning for Showtime og de også skal tjene penge men... fuck Showtime! Jeg troede at Showtime ville være en seriøs konkurrent til HBO, men min respekt har faldet betydeligt for dem efter det her. Jeg ville ønske at HBO havde tilbudt at producere serien i stedet.
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

Ja, der røg interessen for den serie :S

Uden Lynch, så bliver det en ligegyldig serie.
Gravatar

#6 sluppermand 7 år siden

Satans. Respekt for Lynch at holde fast på sit, men det er stadig en skam. Skal da helt sikkert stadig se hvad det ender med, men mine forventninger er lige faldet en hel del.
Gravatar

#7 DaleCooper 7 år siden

Jeg kan ikke sige meget andet end: Dette er en sorgens dag!!! ;-(
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Skriv ny kommentar: