Der har været talt meget om r-rating-succesen for Fox-Marvels “Deadpool”. Så meget at særligt Fox-Marvel har luftet at udgive flere af deres fremtidige film i den højere censur-kategori, hvor der er plads til mere vold og grovere sprogbrug. Den vej går konkurrenten hos DC Comics dog ikke.

Se også: ”Wolverine 3″ bliver muligvis R-rated

For selv om “Batman v Superman” kommer i en r-rated udgave til hjemmebiografen, så bliver biograffilmene stadig vist i PG-13-udgaver. Også i fremtiden:

”Vi udgiver stadig ‘Suicide Squad’ som PG-13, så der har ikke været seriøse samtaler om at gøre noget andet end det,” siger “Justice League”-producent Charles Roven til Collider.

For DC er det nemlig vigtigt, at et bredt publikum kan få lov at se Batman, Superman og eller de andre DC-helte i biografen:

”Jeg tror, at vi vil præsentere dem til det bredest mulige publikum, som vi kan.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Buschaka 5 år siden

bredt publikum/flere penge, det kunne være forfriskende med en rå batman og ikke den her lidt for søde, til tider, verden DC laver deres film om ham i. Bare se Gotham serien, der nærmer vi os en verden som kun bliver federe...
Behold! The last Lombax in the universe!
Gravatar

#2 eskithekid 5 år siden

Mørke/dybe historier, tak, ikke nødvendigvis r-rated.
Gravatar

#3 thomasdahl79 5 år siden

fjolser præcis en film som sucide squad burde komme som R-rated
Gravatar

#4 Jach 5 år siden

thomasdahl79 (3) skrev:
fjolser præcis en film som sucide squad burde komme som R-rated

Helt enig. De har flere karakterer der har brug for at kunne være lidt grovere før de er noget ved, ligesom at Deadpool ikke kan fungere ordentligt som PG-13. Men kan måske godt forstå de vil se BvS an før de tager flere valg angående deres film.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: