Idris Elba er kørt i stilling som ny Deadshot.

Will Smith spillede karakteren i David Ayers “Suicide Squad”, men han gentager ikke rollen i James Gunns reboot.

Smith har blandt andet for travlt med en ny tennisfilm – læs om det her.

Det var herfra usikkert, om DC Films ville droppe Deadshot-karakteren eller forsøge med en genbesætning af rollen. Det sidste ser nu ud til at blive tilfældet, skriver The Hollywood Reporter.

Således er Idris Elba kørt i stilling til rollen som Deadshot i James Gunns “The Suicide Squad”, hvor Margot Robbie efter planen vender tilbage i rollen som Harley Quinn.

Elba kan senere på året opleves som skurk i “Fast & Furious”-spinoff-filmen “Hobbs and Shaw”.

“The Suicide Squad” får premiere d. 6. august i 2021.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 3 år siden

mere rod....men det her er i det mindste en god slags :P kan sagtens se ham udfylde den rolle :D
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

#1 Ja ja du kan mene det er rod. Jeg mener bare at Deadshot er en karakter, der nu bliver spillet af en anden skuespiller.

Sådan har det jo altid været med 007, forskellige skuespillere har spillet karakteren og det samme har været tilfældet med Batman.

Jeg glæder mig i hvert fald til at se Idris Elba i rollen, hvis det ender med at han får rollen, da jeg mener han er en bedre skuespiller, og jeg ikke kan adskille komikeren Will Smith fra den karakter han spiller.
Gravatar

#3 Star Trek fever 3 år siden

Det var da en kraftig opdatering af rollen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#1 der er da væsentlig forskel på batman udskiftningerne og bond udskiftningerne og så denne her.......det er fint du ikke mener det er rod...men kom i det mindste med bedre eksempler :)

men ja først er det de originale, så skal alle udskiftes, så skal alle på nær harley quinn og deadshot udskiftes :) godt du mener det virker som om der er enighed ;)
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

#4 Det med hvem der udskiftes og hvem der ikke gøres har kørt på rygtebasis og ikke noget DC har meldt ud. Denne nyhed er jo heller ikke officiel før de melder noget ud.

Det kan godt være nogen har snakket med noget, men har fået forkert fat i nogle oplysninger. Det er jo altså ikke DC's fejl og kan ikke sammenlignes med dengang de annoncerede den ene film efter den anden, og hvor de skiftede instruktører.

I X-men filmene er der også flere skuespillere der har spillet den samme karakter, og det har ikke haft betydning for filmene.

I Back to the Future trilogien blev Jennifer spillet af 2 forskellige skuespillere, og det havde jo heller ikke den store betydning.

Men som sagt mener jeg der her er tale om en opgradering, og ser lidt mere frem til filmen i dag end jeg gjorde i sidste uge.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 der er igen enorme forskelle i mange af dine eksempler de er altså bare dårlige :D men det er irrelevant....du ser "styr på det" jeg ser "rod" og sådan er det bare.....at du ikke dømmer filmen ud fra hvad den er, er også en anden snak.

som jeg sagde, det her er godt rod, det er klart en opgradering :)

Skriv ny kommentar: