Sony-Marvel-filmen “Venom” får brutal kritik af de danske anmeldere.

Venom er kendt for at æde sine ofre. Men de danske anmeldere er hverken bange eller begejstrede for “Venom”, der er begyndelsen på et nyt Marvel-univers fra Sony.

Politiken giver kun 1 stjerne: ”En superhelt, der giver absolut ingen mening.”

Mere nådig er både Jyllands-Posten og B.T., der begge uddeler 3 stjerner til “Venom”.

”Den kører af sporet på en måde, som Marvel Studios aldrig ville have tilladt,” skriver Jyllands-Posten, der får opbakning fra B.T.:

”Værst er det dog, at tonen er konstant skiftende, så man aldrig rigtig ved, om det er en komedie eller en B-films-gyser eller en klassisk superheltefilm, man er ved at se.”

Filmz placerer sig lige i midten med 2 stjerner:

”Det gode gys er pænt blevet tæmmet og dresseret til en harmløs actionfilm, så Spider-Man en dag kan vende hjem til Sony igen og lege med den nuttede muskelhvalp, Venom,” står der i anmeldelsen.

“Venom” har dansk premiere i dag.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 5 år siden

Selvom dårlige anmeldelser tit er et kvalitets stempel i sig selv, så gør den manglende R-rating at det bliver en oplevelse hjemme, istedet for biffen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 HighFlyer15 5 år siden

Så en god Youtube video som forklarede den crazy lave Venom score fra kritikere.
1/3 ville aldrig nogensinde gå ind og se Venom hvis de ikke var kritikere og har brug for enten reklame pengene på Youtube eller pengene for at skrive anmeldelserne. De giver den ultra lav score.
1/3 ville gå ind og se den fordi de kan lide superhelte film men da den ikke er af Marvel standard får den ultra lav score.
Og til sidst, 1/3 som kan tage en film for hvad den er, simpel underholdning, også selvom manuskript og historie er ret meh(The Last Jedi fik sygt god score men den er jo ret lort) men alligevel kan nyde den for hvad den er og de giver den en højere score.
Alle danske anmeldere er af den første 1/3 så selvfølgelig kan de ikke lide den og sammenligner den endda med Catwoman selvom den slet ikke ligger så lavt på skalaen.
Men det er helt fint. Publikum kan lide den og det er det der tæller.

Skriv ny kommentar: