Når “A Good Day to Die Hard” lander i biograferne til næste år, skal man man ifølge instruktøren John Moore ikke forvente de store jokes og humoristiske indfald.

Se også: ”A Good Day to Die Hard” finder sin store, slemme russer.

John McClane (Bruce Willis) har i de tidligere film været kendt for i tide og utide at være en smule rapkæftet – men denne gang bliver dette element nedtonet. Instruktøren fortæller, at han ikke tror, publikum er i humør til den slags mere, måske fordi finanskrisen har gjort folk mere kyniske.

Moore kan desuden fortælle, at filmholdet har brugt hele 78 dage på at filme en gigantisk biljagt i Mosvkas gader, og at filmen generelt er meget større end de tidligere.

Udover Willis medvirker også Sebastian Koch som den russiske skurk Komorov, mens Jai Courtney spiller McClanes søn.

“A Good Day to Die Hard” giver romantikken kamp til stregen, når den lander i de amerikanske biografer på Valentins dag næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Shadow_Dude 9 år siden

Øv han skal da være lidt rapkæftet..

"måske fordi finanskrisen har gjort folk mere kyniske"

Hans kommentarer plejer da også at være ret kyniske så det ville da kun passe ret godt?
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#2 Høegh 9 år siden

"John McClane (Bruce Willis) har i de tidligere film været kendt for i tide og utide at være en smule rapkæftet - men denne gang bliver dette element nedtonet. Instruktøren fortæller, at han ikke tror, publikum er i humør til den slags mere, måske fordi finanskrisen har gjort folk mere kyniske"


http://crossfitlisbeth.com/wp-content/uploads/2012...
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#3 Richard Burton 9 år siden

Well fuck det. Er filmen god, skal jeg ikke klage.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#4 Slettet Bruger [2966655448] 9 år siden

Manuskript af manden til de fantastiske film "Hitman" og "X-Men: Wolverine." Samt instruktøren af de næsten ligeså gode "Max Payne" og "The Omen."

Hvordan er det nu ordsproget lyder. Blind høne finder også et korn.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#5 Babo84 9 år siden

#4

Ingen af de andre film i serien har et manus, som jeg gider at forholde mig til alligevel ;) Jeg er her kun af EN grund, og det er at se en Die Hard film med masser af god og veldrejet action. R-rated action. Jovist, historien må godt være en smule gennemtænkt, og personerne oplagte, men det er dét.
Gravatar

#6 Babo84 9 år siden

Det er da lidt pudsigt de nedtoner humoren, som jeg ellers synes fungerer glimrende, så det hele ikke bliver så alvorligt igen - i en die hard film. Men lad os nu se. 78 dage på en biljagt lyder godt nok ekstremt. Håber så sandelig at Moore kan presse dem til en R-rating film.
Gravatar

#7 Goon 9 år siden

Det lyder godt. En punchline på rette tid og sted er IMHO bedre end én hvert halvandet minut.
Gravatar

#8 SiniSael 9 år siden

#7 prøv at se Lockout - guy pearce giver den maks gas som punchliner XD

Faktisk det der i mine øjne gør den film SÅ god foruden at være en klassisk action tju-bang film - dog kunne den godt undvære starwars og speedracer scenerne ^_^ var fantastisk underholdt af den film.

Men John McClane skal være rapkæftet - thats why we love him! Men synes da ikke han har været overboard med det i de andre film o_O
Gravatar

#9 Batsy 9 år siden

Me mad.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#10 gladiator 9 år siden

Humoren har altid været McClanes charme, og det som gjorde at Willis gjorde ham unik, og er næsten sikker på det er et PR-trick, eller for at få omtale, for det er satme noget underligt noget at melde ud. McClane er en drengerøv som brokker sig, bum.

Håber jeg skal høre på han sviner knægten for at han har fået ham ud i noget lort, at skurken er en nar, og at han griner hver gang han slår sig.

I love it!

Skriv ny kommentar: