Giorgos Lanthimos, der er blevet kaldt Grækenlands svar på Lars von Trier, er bedst kendt for sin Oscar-nominerede film “Dogtooth”. Nu forsøger den græske instruktør sig så for første gang med en amerikansk produktion. Og nu kan han så tilføje endnu en stjerne til det i forvejen allerede stjernebesatte cast.

Se også: Læs Filmz’ anmeldelse af “Dogtooth”

Der er tale om den Oscar-nominerede skuespiller John C. Reilly (“Chicago”, “Step Brothers”), som skal være med i Lanthimos’ kommende film “The Lobster”. Filmen foregår i en dystopisk fremtid, hvor en række singler bliver arresteret og indespærret på et uhyggeligt hotel. Her har de 45 dage til at finde en partner, og hvis det ikke lykkes, bliver de forvandlet til et dyr og sættes fri i skoven. En mand undslipper dog hotellet og begiver sig ud i skoven, hvor han bliver forelsket.

Udover John C. Reilly kan prominente navne som Léa Seydoux (“Adèles liv – Kapitel 1 & 2”), Colin Farrell (“In Bruges”), Rachel Weisz (“Mumien”), Ben Whishaw (“Cloud Atlas”) og Olivia Colman (“Jernladyen”) ses i filmen.

Filmen bliver skrevet af Giorgos Lanthimos selv og hans faste samarbejdspartner Efthymis Filippou. “The Lobster” forventes at få amerikansk premiere engang i 2015.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: