DreamWorks’ ikoniske åbningsanimation har fået en makeover, der tager os forbi flere af studiets største succeser.

Når DreamWorks’ næste animationsfilm, “Puss in Boots: The Last Wish”, får premiere herhjemme den 22. december, bliver det med en helt ny fortolkning af animationsstudiets åbning.

Du kan se traileren til “Puss in Boots: The Last Wish” lige her.

Det betyder dog ikke, at vi skal vinke farvel til drengen på månen – tværtimod. I stedet følger vi ham på en drømmerejse, der i bedste Marvel Studios-stil fører os forbi nogle af de største DreamWorks-film til dato. Her hilser vi på banden fra “The Bad Guys”, Toothless fra “How to Train Your Dragon”, Po fra “Kung Fu Panda”, Ted fra “The Boss Baby”, Poppy fra “Trolls” og sidst, men ikke mindst Shrek, Fiona og Æsel fra “Shrek”-franchisen.

Skulle det være nødvendigt for animationsstudiet, har man gjort det muligt at ændre på filmkaraktererne, der vises i åbningsanimationen, så vi i fremtiden muligvis kan se karakterer fra film som “Madagascar”, “Bee Movie” og “Megamind”. Den eneste, der sandsynligvis ikke ændres er “Shrek”.

Den nye åbnings underlægningsmusik finder sine rødder i “Shrek”-franchisen og har længe været brugt i forbindelse med DreamWorks-åbninger. Dog har musikken ligesom animationen også gennemgået en opdatering.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 år siden

gir også god mening Dreamworks er jo andet en Shrek

Skriv ny kommentar: