“Star Wars”-spekulationer: Flere teorier peger nu på, at Keri Russell skal spille mor til Rey i “Episode IX”.

“Felicity”-skuespilleren Keri Russell er blevet castet til en endnu ukendt rolle i “Star Wars: Episode IX”.

Det har straks fået fans og medier til at spekulere i rollen – kan der være tale om Reys mor?

Svaret er måske.

“The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson har tidligere udtalt, at Reys herkomst er et åbent spørgsmål for instruktør J. J. Abrams at besvare i trilogiens afslutning med “Episode IX”.

Spørgsmålet om Reys forældre har været flittigt diskuteret lige siden “The Force Awakens” fik premiere i 2015.

Da spinoff-filmen “Rogue One” fik premiere i 2016 gættede flere på, at Jyn Erso kunne være mor til Rey, hvilket næppe er tilfældet – læs mere om det her.

De samme spekulationer har rumsteret om Emilia Clarkes “Solo”-karakter, Qi’ra, der som ungdomskæreste til Han Solo realistisk set kunne være mor til Rey, hvilket ville gøre Kylo Ren og Rey til halvsøskende – begge med Han Solo som far.

Nu er den spekulative tur så kommet til Keri Russell, der ligesom Rey er brunette og 16 år ældre end Rey-skuespilleren Daisy Ridley.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Gridlock 2 år siden

Så ignorer vi mere eller mindre hele den scene i TLJ hvor det blev afsløret at Ray´s forældre var ingenting, de var junkier der solgte Ray for penge og de for længst er døde og begravet, i en eller anden massegrav...
Eller kommer der endnu et twist (som ikke ville overraske nogen som helst) med at Kylo Ren løj, og Rays mor er i live eller at hun var en eller anden mægtig jedi eller force user.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 altså hun kunne vel stadig godt være en død junkie, der bare er med i et flashback eller noget i den stil, men ja det er jo det "dejlige" ved den nye trilogi de behøver slet ikke tænke på hvad der er sket i de andre film :P
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

#2 Eller nogen af de andre film heller :P
Men på den anden side Lucas lavede også temmelig mange fuck-ups med hans prequel trilogi, der ikke giver nogen mening i forhold til den original

Så som at Leia kan huske sin ægte mor, på trods af hun døde da Leia blev født.
Eller at den første Deathstar tog tæt på 19 år og færdigbygge, men de kan få en ny og større op og køre efter et par år.

Så ja der nok fuck ups i prequel trilogien, men den er stadigvæk mere tro overfor den originale trilogi end TLJ er.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 tja det er star wars, just enjoy the crazy :D
Gravatar

#5 Johnny42 2 år siden

#3 Det der tog tid med dødsstjernen var ikke at bygge den men at få dens superlaser til at fungere, hvilket bliver forklaret i både Rogue One og bogen Catelyst. Galen Erso forsøger faktisk aktivt at forsinke sit eget arbejde med laseren, indtil han har placeret "svagheden" ind i dødsstjernen.

"Svagheden" er faktisk en af de store "plot-huller" fra den originale Star Wars, som man efterfølgende finder en rimelig forklaring på.

Derudover er imperiet styrke også helt anderledes mens de bygger den første og anden dødsstjernen.

Mellem episode 3 og 4 øgede de deres magt gradvist hvor de gradvist forlangte mere og mere af stjernesystemerne, indtil deres styrke var så stor at de kunne kræve hvad de ville have eller true med at udslette disse stjernesystemer.

Mellem 4 og 5 var galaksen nærmest i knæ og imperiet havde derfor adgang til langt flere ressourcer.

Så jeg vil sige nogle af disse uoverensstemmelser er der en forklaring på, selv om de ikke direkte bliver sagt på film eller først bliver forklaret i en senere film.

Der hvor jeg er enig er dog i forhold til det som jeg vil kalde ret-con(eller nok bare Lucas der ikke var særlig opmærksom på tidligere udgivet materiale). Som Padmes død i barselssengen, R2-D2 der påstår at Obi-Wan er hans ejer, ja og faktisk hele Obi-Wan, Owen Lars og Anakin Skywalkers forhold. I A New Hope fik jeg det indtryk at Owen og Anakin var vokset op sammen måske var barndomsvenner, men var gledet fra hinanden da Obi-Wan dukkede op og lokkede Anakin med på eventyr. Det er åbenbart ikke tilfældet, da Anakin og Owen kun mødes i få timer i episode 2 og Owen først møder Obi-Wan da han afleverer Luke i afslutningen af episode 3.
Gravatar

#6 The one is back 2 år siden

Gridlock misplace the future has, Word by a wishman anything can change
yoda has something to say A prophecy that misread could have been hvem siger ikke at Ben sole ikke mistolke eller Anakin skywalker han en bror eller søster som fik en datter eller en søn some fik Ray
Gravatar

#7 Gridlock 2 år siden

Johnny42 (5) skrev:
#3 og bogen Catelyst.

Har lidt det på samme måde når folk siger alle de plothuller der er i TLJ bliver forklaret i den og den bog.
Hvis du er afhængig af en bog for og forklare diverse plothuller i din film, så har du lavet en dårlig film.

En bog kan give et univers mere kød på, et eksempel på dette kunne være 300, hvis man ville skrive en bog for og fylde universet lidt mere ud, kunne man skrive om Xerxes barndom og den træning han gennemgik for og blive den han var.
Eller (hvis nummer 2 aldrig var lavet) om den kæmpe flådekamp der forgik samtidig med at spartanerne forsvarede passet.

Det giver universet lidt mere kød og indhold, men ingen af disse bøger er nødvendige for og forstå hvad der forgår i 300 eller forklare plot huller og overensstemmelser.

Og du glemmer et andet plothul/retcon som Obi-wan nævner i både a New Hope samt Return of the Jedi når han taler om Anakin.
"He was the best star pilot in the galaxy, and a cunning warrior. I understand that you've become quite a good pilot yourself. "
"When I first met him, your father was already a great pilot. But I was amazed how strongly the Force was with him. I took it upon myself to train him as a Jedi. I thought that I could instruct him just as well as Yoda. I was wrong."

Jo vidst han siger det hele er fra et hvis synspunkt men stadigvæk.
Da obi-wan mødte Anakin var han IKKE en pilot han var en lille slavedreng der kørte ræs.
Ja Obi-wan var overrasket over hvor stærk kraften/mediclorians var i Anakin, men den sidste linje for det til og lyde som om at oplærte Anakin i hemmelighed eller i direkte trods af Yoda.
intet af det skete Yoda advarede godt nok Obi-wan, om at han fornemmede en stor fare ved og træne Anakin.
Men i sidste ende fik Obi-Wan rådets tilladelse til og træne Anakin.

Så ja the prequels og den originale trilogi modsiger lidt hinanden.

Og det er på en måde (efter min mening) Lucas´s største svaghed, han er en rigtig god idemager og han er har en fantastisk fantasi.
Men han er bare ikke særlig god til og fortælle historier og skrive dem ned.

Prøv og se den her video den forklare hele plottet til star vars på lidt over 2 minutter

Den måde Alex Jones forklare det på, for faktisk episode 1,2 og 3 til og lyde rigtig spænde og værd og se samt fuldt ud på højde med episode 4,5 og 6.
Uheldigvis på grund af en snøvlet fortælling samt ikke særlig god dialog, bliver filmene ikke særlig gode.

Det er en af grundene til jeg ikke sukker efter at George Lucas skal vende tilbage til Star Wars, vil langt hellere ha haft folk som Irvin Kershner og Lawrence Kasdan, Leigh Brackett eller Timothy Zahn.
Fordi den slags folk forstår og ta Star Wars holde det tro mod hvad det var og samtidig ta det i nye retninger.
Gravatar

#8 Gridlock 2 år siden

#6 Det er selvfølgelig en mulighed, men den måde scenen var sat op på, mindede meget om da Darth Vader afslørede at han var Lukes far.
Så tror temmelig meget at Rian Johnson har ment med den scene at hvad Kylo Ren sagde faktisk var sandt.
Og at Ray bare havde fornægtet sandheden hele sit liv og opfundet en eller anden fiktiv version om hendes forældre, selv om hun inderst inde godt vidste sandheden om dem.

Skriv ny kommentar: