“Star Wars”-rolle: “Episode IX”-instruktør J. J. Abrams har castet Keri Russell til næste “Star Wars”-film.

Keri Russell spillede titelkarakteren i hans gennembruds-serie. Nu skal hovedrolle-indehaveren fra J. J. Abrams-serien “Felicity” (1998-2002) medvirke i “Star Wars: Episode IX”, erfarer Variety.

Den endnu ukendte “Episode IX”-rolle kræver angiveligt evner inden for actiontunge kampscener, hvilket Russell har erfaring med fra “The Americans”, “Abernes planet: Revolutionen” samt “Mission: Impossible 3”, som Abrams også instruerede.

Lucasfilm og Abrams har haft adskillige skuespillere til casting på rollen over de seneste to måneder, men besluttede sig angiveligt for Russell tidligere på ugen.

Det forventes, at yderligere to nye “Star Wars”-skuespillere bliver castet, inden produktionen begynder i slutningen af måneden.

Forventningen er desuden, at Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac og Adam Driver alle vender tilbage til trilogiens sidste film.

J. J. Abrams overtog instruktør-jobbet efter Colin Trevorrow, der blev fyret – angiveligt på grund af kreative uenigheder om Luke Skywalkers skæbne.

“Star Wars: Episode IX”  får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Aknotronic 1 år siden

Jeg kunne ikke fordrage hende før jeg så "The Americans" men nu er jeg en fan! Men nu vi se om skuffelsen efter "The Last Jedi" kan få mig i biffen og se det sidste kapitlet i denne meget underlige Star wars trilogi.
/Aknotronic
Gravatar

#2 HighFlyer15 1 år siden

"Forventningen er desuden, at Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac og Adam Driver alle vender tilbage til trilogiens sidste film."
En sætning som glæder mig. Jeg har intet imod hende som person men Kelly Marie Tran's Rose var den mest forcerede love romance med Finn jeg nogensinde har set i en film. Ingen kemi mellem dem igennem hele filmen og så kysser hun ham til sidst :|

Skriv ny kommentar: