Amazon Studios dropper angiveligt færdig Woody Allen-film.

Siden 1982 har den Oscar-vindende instruktør Woody Allen hvert år udgivet en ny film. Det sker ikke i 2018, erfarer Page Six.

Allen har ellers færdiggjort “A Rainy Day in New York” med store navne som Timothée Chalamet, Selena Gomez, Jude Law og Elle Fanning med et budget på 25 millioner dollars.

Men Amazon Studios har angiveligt ingen planer om at frigive Woody Allens nye film i år eller i fremtiden.

Woody Allen har tidligere samarbejdet med Amazon om film som “Café Society” og sidste års “Wonder Wheel”.

I mellemtiden er Woody Allen imidlertid blevet ramt af en række #MeToo-anklager.

En undersøgelser har vist, at publikum overvejende ikke har fravalgt film som følge af #MeToo – læs om det her.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 5 år siden

#MeToo bevægelsen vækker minder om Middelalderen, hvor man også var skyldig, så snart man fik en beskyldning imod sig - det gode gamle retsprincip om, at man er uskyldig indtil man er dømt i en retssag, er sat overstyr af en flok fallerede "stjerner", hvis karriere er gået i stå, og forsøger, at få lidt sidste spotlight ved pludselig at være taget på røven for 25 år siden!
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 MartinEH 5 år siden

Jeg vil så sige at netop Woody Allen har flere skeletter i skabet end godt er - at manden af hensyn til hans kunstneriske formåen er blevet tilgivet af den kulturelle elite, fjerner ikke det dybt kontroversielle i hans ageren. En ageren der havde været fatal for enhver anden... Har aldrig været fan af ham, så mener sagtens at manden kan fjernes fra historiebøgerne som pædofil og lidt for glad for de unge piger...
Gravatar

#3 Gridlock 5 år siden

#1 Enig der forgår uden tvivl fordækte ting ved Hollywood ting, der ville lande mange andre i spjældet, men bliver tysset ned ved i Hollywood.
Og de ting skal selvfølgelig frem i lyset og de ansvarlige skal stå til regnskab for deres handlinger.
Men så er der fuldstændig latterlige ting, som den komiker der blev anklaget af #Metoo hans forbrydelse han spurgte diverse kvinder om han måtte onanerer foran dem og hvis de sagde nej så gjorde han det ikke og lod dem være i fred.

.... Nå siden hvornår er det en forbrydelse, jo vidst nogen kvinder fandt det måske frastødende at han gjorde det, men så kunne de jo bare ha sagt nej.

Dog hører man nu om mange anklaget af #Metoo der begynder og komme frem igen og ta til genmæle overfor #Metoo samt og true dem der anklage dem i første omgang med at de anklager hiver dem i retten.
Og i sidste ende synes jeg det er en god ting (selv om mange third wave feminister ikke synes særlig godt om det og er rødglødende rasende over at dem de har anklaget, begynder og slå tilbage mod deres anklager, feminister kan IKKE li når de ikke længere har kontrol over tingene.
Hvis de anklager #Metoo skal tages alvorligt skal de kunne holde i retten, ellers er de ikke en skid værd.

Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#1+#3 altså nu skal der jo en forbrydelse til før en retssag er nødvendig, og det ham komikeren gjorde er ikke en forbrydelse, men betyder det at det er okay ? det er lidt mere det som det handler om, at det så har haft alvorlige konsekvenser for nogen, er jo noget andet, mene hele "retssag før man bliver dømt" halløjet, er noget mærkværdigt noget, det betyder jo der skal ske en forbrydelse, og det er jo slet ikke det 99% af det handler om, det handler om at gøre opmærksom på et generelt problem, om omførsel.
Gravatar

#5 Gridlock 5 år siden

#4 Så hvis jeg anklager dig for noget over #Metoo betyder det så at du automatisk er skyldig og du skal behandles som sådan og din arbejdsgiver skal fyre dig på stedet?
Fordi det er efterhånden hvad #Metoo har udviklet en folkedomstol, hvis #Metoo siger du er skyldig i og ha gjort noget forkert så har du gjort noget forkert, det er ikke uskyldig ind til det modsatte er bevidst med #Metoo.
Det er skyldig indtil det modsatte er bevidst og selv der bliver det forventet at du nu køre det feministiske banner højt derefter og erkender at du ikke er noget som helst værd, medmindre du er kvinde eller høre til en minoritet.

Hvilke nok også er derfor de fleste tager til kraftig genmæle overfor #Metoo og siger nok er nok enten kommer der beviser på bordet, for det i anmelder mig for eller også trækker i de anklager tilbage.
Hele den omgang listen and belive ryger ud i WCet.
Et eksempel på #Metoo der faktisk kørte som det burde er med anklagen mod Asia Argento, hvor der hurtigt kom beviser på bordet at det er blev sagt faktisk var sandt.
Gravatar

#6 Mejse 5 år siden

#5 nej det sagde jeg intet om, og det er jo heller ikke hvad der er sket i 99% af sagerne, mere eller mindre kun stort profileret sager, hvor arbejdsgiverne har følt der har været en sag, ellers havde de jo ikke fyret dem :)

men der er da ingen tvivl om at det er løbet af sporet, men det er fordi det er blevet håndteret forkert, og folk på den ene kant har råbt "beviser eller intet er sket" og folk på den anden kant har råbt "de skal alle bare aflives" intet af det konstruktivt og derfor er hele bevægelsen blevet tabt på gulvet, som så meget andet der kunne have været godt, men blev overtaget af yderkanten der råber højest og ødelægger det for alle dem i midten, der bare gerne vil have løst et problem :)

og "de fleste" er nok en overdrivelse :P
Gravatar

#7 Nagash 5 år siden

Mejse (4) skrev:
#1+#3 altså nu skal der jo en forbrydelse til før en retssag er nødvendig, og det ham komikeren gjorde er ikke en forbrydelse, men betyder det at det er okay ? det er lidt mere det som det handler om, at det så har haft alvorlige konsekvenser for nogen, er jo noget andet, mene hele "retssag før man bliver dømt" halløjet, er noget mærkværdigt noget, det betyder jo der skal ske en forbrydelse, og det er jo slet ikke det 99% af det handler om, det handler om at gøre opmærksom på et generelt problem, om omførsel.


Men er det så forkert? Går ud fra vi taler om Louis C.K. Når det han har gjort blot er at spørge, om han må onanere foran dem, men ikke gjort det, hvis han fik et nej, er det så egentlig forkert? Det kan virke kontroversielt for nogle, helt sikkert, men er det direkte forkert? Moral og etik er jo ikke sort/hvid. Det skal selvfølgelig være op til den enkelte arbejdsgiver at håndhæve en hvis personalepolitik, men var jeg arbejdsgiver, så var han nok sluppet med en advarsel og fået at vide, at det skal han ikke gøre igen. I hvert fald i arbejdstiden. Gør han det udenfor arbejdet, ja så er det lovens problem, og den er tydelig og siger det ikke er ulovligt at spørge.

Men ellers er jeg skam enig med dig. #MeToo kunne have været en fin bevægelse. hvis den var blevet håndteret ordentligt.
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#7 det er sandsynligvis grunden til du ikke er arbejdsgiver :P

det er på alle leder og kanter forkert, og skaber et arbejdsmiljø som få ville trives i, og som fremmer et seksuelt og for nogen kvindehadsk miljø, dermed ikke sagt at det ikke kunne fungere visse steder, men nej generelt set er det så forkert som det kan blive :)

så kan man diskutere om vi er blevet for fintfølende som samfund, det er vi da helt sikkert på nogen områder, om det her er et af dem ved jeg ikke, men som vores samfund er nu, og som gennemsnits mennesket er nu, jo så er det forkert :)

Skriv ny kommentar: