Westernfilmen, som har trukket flere overskrifter baseret på hændelser behind-the-scenes, fortsætter fremad.

“Rust”-optagelserne endte brat 2021, da affyringen af en rekvisit-pistol kostede fotograf Halyna Hutchins livet. Nu melder flere fra filmens oprindelige mandskab, at de har planer om at fortsætte med at filme. Mandskabet inkluderer instruktør Joel Souza, som blev såret efter et affyret skud. Udover det gamle mandskab indtræder Bianca Cline (“Marcel the Shell with Shoes On”) som ny filmfotograf.

Nu er det meldt ud, at produktionen flytter lokation: fra New Mexico til Yellowstone Film Ranch i Montana. Yellowstone Film Ranch er blevet brugt til flere nyere westerns, heriblandt “Murder at Yellowstone City”, “Terror on the Prairie”, “Gunslinger” og Nicolas Cage-filmen “The Old Way”.

Instruktør Joel Souza udtaler til Deadline, at grunden til at fortsætte optagelserne er for at ære den afdøde Hutchins. Han udtaler desuden, at han “er taknemmelig for at arbejde med så gode partnere, mens vi fortsætter [optagelserne red.] på vegne af Halyna”. Indtil videre sigter mandskabet efter at påbegynde optagelserne i løbet af foråret.

Selvom det ser ud til, at filmen fortsætter, er der stadig uforløste juridiske konflikter. Netop i dag er dagen, hvor skuespiller Alec Baldwin og pansermester Hannah Gutierrez-Reed skal deltage i deres første høring. Om udfaldet af høringen får konsekvenser for filmen, vil tiden vise.

Læs mere om retssagen her: “Alec Baldwins anklagere lemper pistolsigtelser”Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: