Alec Baldwin og våbensmeden Hannah Gutierrez-Reed har været til retshøringer, efter de blev anklaget for at dræbe instruktør Halyna Hutchins. Nu er der nyt i sagen.

Anklagerne om manddrab på Hutchins frafalder Alec Baldwin. Den 65-årige skuespiller og producer har stoppet produktionen på sin seneste film, fordi et affyret skud fra en rekvisitpistol endte med at dræbe instruktøren på nettet til filmen “Rust”. Produktionen har været lukket ned, og anklageskrifterne har været til diskussion. Sidste nyt i sagen var, at Baldwin og Gutierrez-Reed skulle dømmes efter den gamle våbenlovgivning, som var aktiv under indsendelsen af anklager.

I går videresendte særudnævnte anklagere Kari Morrissey og Jason Lewis en anmodning om at afvise anklagerne. Samme proces har man også forsøgt at få Gutierrez-Reed igennem. Dog er seneste nyt, at hendes anklager stadig består.

Konsekvenserne af anmodningen kan være, er at sagen genoptages på et andet tidspunkt. Morrissey og Lewis arbejder hårdt på at frafalde anklagerne med henblik på henblik på at igangsætte en mere omfattende undersøgelse af omstændighederne, som ledte til Hutchins død. De nuværende anklager om manddrab stopper nemlig en videre undersøgelse af sagen. Det betyder, at når hele hændelsen er kortlagt, kan nye anklager pålægges de involverede parter.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: