Ny Sonic til “Sonic the Hedgehog” var billig på grund af tidlig trailer.

Den første udskældte trailer landede den 30. april. På daværende tidspunkt var premieren programsat til den 28. november. Siden blev den udskudt til 2020.

Årsagen var den heftige kritik, som ramte “Sonic the Hedgehog”-traileren, hvor fans ikke kunne acceptere, hvordan Sonic så ud.

Derfor har Paramount nu animeret Sonic på ny, hvilken kan ses i den seneste trailer – se den her.

De første meldinger om budgettet på den nye Sonic lød på 35 millioner dollars, hvilket forhøjede produktionsomkostningerne fra 90 til 125 millioner dollars. En markant forskel.

Nu kan IndieWire dog korrigere den udlægning. En kilde tæt på produktionen afslører, at den nye Sonic kun har kostet fem millioner dollars.

Det skyldes, at den fulde film langt fra var færdig den 30. april, da den første trailer landede. Derfor var der ikke tale om, at Paramount skulle ændre hele “Sonic the Hedgehog”.

Således kommer “Sonic the Hedgehog” kun til at koste 95 millioner dollars.

Læs også ‘Sonic-skaber kan bedre lide ny trailer – er utilfreds med én ting‘.

“Sonic The Hedgehog” får dansk premiere d. 13. februar.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Mejse 2 år siden

bestemt pengene værd :)
Gravatar

#2 kblood 2 år siden

Ja... syntes alle steder jeg har set folk snakke om dette er de glade for denne ændring, og at de netop valgte at lytte... så meget at mange nu vil ind og se den i biografen hvor at de før hen så ud til at tænke at de nok ikke ville have set den i biografen selv hvis Sonic så bedre ud.

Skriv ny kommentar: