Eli Roths “Hostel”-film – som ofte bliver beskrevet som tortur-porno – har ikke just fået de bedste anmeldelser, men Roth mener ikke, at det skyldes, at hans film er dårlige – filmanmelderne er derimod bange for at indrømme, at de godt kan lide hans film.

Se også: Eli Roth vil smadre Mel Gibson med et baseballbat.

Roth siger: “Det er kun meget få kritikere, der fortæller deres ærlige mening om gyserfilm. De er bange for, at de vil blive associeret med volden i filmen, hvis de kan lide den.”

“Kritikerne brugte ‘Hostel 2’ som en platform til at hylde deres egen moral. De sagde ‘Jeg mener, dette er forkert, da det er forkert at torturere kvinder.”


“No shit. Hvem mener ikke, at det er forkert? Men det faktum, at du reagerede så voldsomt, viser, at du på et hvis niveau var engageret i historien. Du følte noget for figuren, og du blev for alvor chokeret over det, du så.”

Roth har åbenbart ikke overvejet, at den chokerede reaktion kunne skyldes, at filmen ifølge de fleste anmeldere blot var chokerende dårlig…

Se også: Kevin Smith vs. filmanmeldere – Del 2.Vis kommentarer (91)
Gravatar

#11 filmz-ab 10 år siden

#10

Man må vel kunne se forskelle på lort og lagkage, selv i splatterfilm. Ellers er alle film ligegode, og så kan enhver tåbe lave splatter, og så er det godt.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#12 Hr. Nielsen 10 år siden

Djibyman (10) skrev:
hvad havde du forventet?


En god film måske????
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#13 djibyman2-the seque 10 år siden

ab (11) skrev:
Ellers er alle film ligegode, og så kan enhver tåbe lave splatter, og så er det godt.Og hvilken splatter vil du så mene lever op til de krav?
Gravatar

#14 djibyman2-the seque 10 år siden

Thomas Nielsen (12) skrev:
En god film måske????


Så vil jeg lade være med at lede i splatter afdelingen hvis jeg var dig;-)
Gravatar

#15 filmz-ab 10 år siden

Der er flere gode.

Der er et par berømte fra Romero, men ellers synes jeg om From Dusk Till Dawn, Dog Soldiers, Piranha, Snyder's remake af Dawn Of The Dead, Planet Terror var også okay, den første Saw film var fin, 28-filmene, Evil Dead, Chainsaw Massacre, flere af Cronenberg, Wes Craven har lavet et par styks. Der er sikkert en del flere.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#16 filmzkim 10 år siden

Enig!!
Han er for nice... Og ihhh, hvor har jeg fået drukket noget honningsyp i dag! :D
Gravatar

#17 misuma 10 år siden

Jrg har nu aldrig syntes hans film var så dårlige igen, men jeg solgte også min sjæl til Eli Roth da jeg blev forelsket i hans Cabin Fever.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#18 Hr. Nielsen 10 år siden

Djibyman (14) skrev:
Så vil jeg lade være med at lede i splatter afdelingen hvis jeg var dig;-)


Hvem siger jeg leder?

I øvrigt findes der god splatter...Braindead er fremragende!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#19 Kiksmann 10 år siden

Det der er galt med den slags film i dag, er at man finder det overdrevne behov for at pensle alt ud, gerne overdrevet. Der er intet overladt til vores egen fantasi, desværre er de dage med den slags film nok slut, vi mennesker skal jo helst ikke tænke os til noget mere.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#20 Panduro 10 år siden

Den første Hostel-film har masser at byde på. Udover at den er temmelig morsom (omend ikke videre opfindsom) í splatterscenerne, så er der jo reelt også ting til eftertanke, hvis man gider bruge lidt tid på det. Der er en grund til den lange, første halvdel (hvor der jo ikke er nogen splat overhovedet) og i kraft af opbygningen kan man sagtens sige at filmen fremsætter en parallel imellem den måde de tre backpackere anskuer kvinder som rene, seksuelle goder i første halvdel og den måde rigmændende anskuer deres ofre som rene, nydelsesgoder i anden halvdel. Hovedpersonerne får vendt deres verdensanskuesle mod dem selv og som tilskuer bliver man for så vidt også inddraget i den ligning.

Det er ikke overfortolkning, da det klart er motivationen bag opbygningen. Det sagt, så er filmen først og fremmest en splatterfilm (IKKE en gyserfilm) og dermed pr. definition en komedie. Som sådan synes jeg den er velfungerende.

Jeg kan dog stadig ikke forstå hvorfor folk føler sig nødsaget til at kommentere på anmeldelere...

Skriv ny kommentar: