Den Grammy-vindende neosoul-sanger Erykah Badu bliver en del af den kommende Netflix-film “The Piano Lesson”. Hun kommer til at levere flere musikalske optrædener i løbet af filmen. Hun har dog ikke en central rolle; hun er kun med som cameo.

Til gengæld kommer hun til at være en del af et stærkt cast bestående af Samuel L. Jackson (“Avengers” og John David Washington (“Tenet”) i hovedroller. Begge skuespillere genoptager deres roller fra deres optræden i teaterstykket af samme navn. August Wilson skrev oprindeligt teaterstykket “The Piano Lesson”, som modtog to Tony-nomineringer.

Det er ikke første gang, Badu er trådt foran et kamera og spillet skuespiller. Hun har spillet med i spillefilmen “What Men Want”, tv-serien “Black Dynamite” og “Blues Brothers 2000”. Primært har hun varetaget mindre roller, men hun er ofte et stort navn på plakaten på grund af sin musikalske karriere.

Udover Washington og Jackson omfatter rollelisten Ray Fisher (“Rebel Moon”), Danielle Deadwyler (“The Harder They Fall”), Michael Potts (“Ma Rainey’s Black Bottom”) og Corey Hawkins (“Straight Outta Compton”).

Malcolm Washington (“Benny Got Shot”) instruerer filmen, og manuskriptet inspireret af teaterstykket leveres af Virgil Williams (“Mudbound”). Premieredato er endnu ikke sat.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: