I forbindelse med nattens MTV Awards har 20th Century Fox udsendt et nyt klip fra “X-Men: Days of Future Past”. Klippet er en hæsblæsende forsmag på åbningsduellen og byder bl.a. på en række portaler, som mutanterne benytter til at komme fra sted til sted.

Se også: Eksklusivt på Filmz: Nye plakater til “X-Men: Days of Future Past”

“X-Men: Days of Future Past” er baseret på tegneseriehistorien fra 1980’erne af samme navn. Omdrejningspunktet i tegneserien er en dystopisk fremtid, hvor størstedelen af verdens mutanter er blevet tilintetgjort af gigantiske robotter – de såkaldte Sentinels.

I filmen vender Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine, og derudover medvirker navne som Halle Berry, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Ian McKellen, Peter Dinklage og Ellen Page i denne stjernespækkede tegneseriefilmatisering.

“X-Men: Days of Future Past”, som er instrueret af Bryan Singer (“X-Men 2”) og skrevet af Simon Kinberg (“X-Men: The Last Stand”, “Jumper”), får biografpremiere den 22. maj i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Patriarch 10 år siden

Ja, det ser da ok åndsvagt ud. Men jeg er håbefuld.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 De4_Kia 10 år siden

Patriarch (1) skrev:
Ja, det ser da ok åndsvagt ud. Men jeg er håbefuld.


Kunne ikke være mere uenig. Synes derimod det ser lovende ud, men glæder mig ikke mere end filmen end jeg allerede gjorde :)
Gravatar

#3 tricopulus 10 år siden

cool , fantastisk!!!
X-men er tilbage :-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#4 dslacker 10 år siden

Hvorfor ind i hede helvede starter filmen automatisk - Det er sådan noget som vil få en til at holde op med at være bruger !!! FØJ!
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: