Om en måned så går det løs. Europamesterskabet i fodbold fløjtes i gang – Danmark skal forsøge at vinde titlen i “Sommeren ’92”. Den nostalgiske film byder på et gensyn med datidens stjerner – Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Flemming Povlsen. Der er også gensyn med manden bag finalemålet, John ‘Faxe’ Jensen, der med den kommende film har set sit snit til at tjene penge på opmærksomheden.

Se også: Første trailer: Ricardo forsøger at samle Danmark til EM-sejr i 1992

Em-heltene spilles alle af skuespillere, hvorfor Filmmagasinet Ekko fik den idé, at de ville se den kommende film i selskab med John ‘Faxe’ Jensen og skuespilleren Esben Smed, der spiller ‘Faxe’ i filmen, og så lave et interview med de to efterfølgende.

Den var John ‘Faxe’ Jensen frisk på, hvis han da kunne få 25.000 kr. – alternativt 10.000 kr. sort – for ulejligheden. Det fortæller Ekkos chefredaktør, Claus Christensen, til BT:

”Jeg er bare overrasket over, at han krævede penge. Det er en national begivenhed, og det er en dejlig film. Det er en hyldest og kærlighedserklæring til spillerne. Det er måske den største danske sportspræstation nogensinde. Det vil vi vel alle sammen gerne være med til at huske og hylde? Vi har aldrig haft nogen tidligere, der har krævet penge og endda et så betydeligt beløb, så det blev vi overraskede over,” siger Christensen, der takkede nej til John ‘Faxe’ Jensens tilbud.

Europamester Jensen kan dog ikke umiddelbart genkende Ekkos udlægning af sagen:

”Ja, jeg har været i kontakt med magasinet, men jeg har ikke nogen kommentar ud over det. Jeg bliver først nødt til at se noget konkret, inden jeg kommer med en udmelding. Men det lyder helt vanvittigt,” siger John ‘Faxe’ Jensen.

“Sommeren ’92” får biografpremiere d. 27. august i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 7 år siden

Haha, sikke en krejler!

"Let's see the money movie-geek!"
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 akerman 7 år siden

Er der en eller anden uskreven regel med at folk SKAL medvirke i andres projekter, medvirke til at promovere dem, helt gratis?

Synes kun det er fint hvis John Faxe sætter en pris på sin medvirken. Det eneste der kan være lidt løjerligt er at han vil have pengene sort, men okay, det er han vist ikke den eneste dansker der har prøvet.
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

De ikke for kloge derinde på ekko.. jeg spår vi får besøg i den tråd her :-)
Gravatar

#4 Kaversmed 7 år siden

#2 Helt enig.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 moulder666 7 år siden

Fair nok, at han kræver penge for det...men denne kommentar:

"Ja, jeg har været i kontakt med magasinet, men jeg har ikke nogen kommentar ud over det. Jeg bliver først nødt til at se noget konkret, inden jeg kommer med en udmelding. Men det lyder helt vanvittigt," siger John 'Faxe' Jensen.


Det er sguda bare en anden måde at sige "Lad os lige se, om de har nogle beviser på hvad jeg sagde, inden jeg lyver om hvad jeg gjorde."
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Dafojk 7 år siden

#5 Sådan læste jeg også den udtalelse - meget professionelt af Faxe :)
Gravatar

#7 Hive 7 år siden

Jeg ser intet problem i at han kræver penge for at stille op til noget. Ekko har jo gavn af det, så hvorfor skulle de ikke også betale? Men at bede om dem sort... ja den er sgu ikke for fin.
Gravatar

#8 Geekalot 7 år siden

#7 hvis han kom herovre fra er det :) "jylland" Men det gør han ikke hehe
Gravatar

#9 Therewillbeblod 7 år siden

Hvis han var Jyde var han startet på 35, og så senere gået med til 25!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#10 Geekalot 7 år siden

#9 hehe :)

Skriv ny kommentar: