Tak fordi du læser med. Du, vores læser, er den eneste grund til, at vi på Filmz – dag efter dag, måned efter måned og år efter år – gør det, vi gør. Uden dig skulle vi finde på noget andet at lave end at anmelde alle ugens premierefilm, rejse kloden rundt for at lave Filmz TV, levere alsidige og relevante filmnyheder, skrive artikler og festivalreportager samt meget, meget mere.

Hovedrollen i vores film(z) er dig. Særligt dig, der kommenterer og debatterer i vores alle sammens forum. Fedt, når du er enig og synes, at vi har lavet noget godt, men lige så fedt, at du synes, at den anmelder da bare ikke har fattet en meter af din yndlingsfilm.

Der er nemlig ikke noget facit på anmeldelser. De er personlige oplevelser af en film – objektivitet er noget for naturvidenskaben og fulde journalister. Vores personlige oplevelser kan både være positive og negative. Derfor sender vi heller ikke anmeldere, der først og fremmest er fans, ind for at anmelde ugens film. Ville da være kedeligt at læse begejstrede fantekster uge efter uge. Ikke?

I bund og grund kan vi lide gode film, og vi bryder os ikke særligt meget om dårlige film. Vi er bare rygende uenige om, hvad det så er. Nogle kan lide “Battleship”, andre kan ikke lide “Battleship”. Det vigtigste for os er, at anmelderen kan forklare og forsvare sin vurdering af en film, så du har de bedste muligheder for at være enig eller uenig.

Så vi vil aldrig give dig ret i, at piger ikke kan anmelde action, eller at en anmelder, der gav en fransk film seks stjerner, ikke også kan have en kvalificeret mening om den næste “Lille Per”-film.

Men tilbage til vores hovedrolle: Dig. Vi vil gerne optimere din oplevelse på Filmz hele tiden. Så fortæl os her i tråden, hvad vi er gode til, hvad vi kan blive bedre til, og hvad du savner? Skal der være flere interviews, lange artikler, mere om tv-serier, festival-reportager, toplister, længere Filmz TV’er, flere, men kortere Filmz TV’er eller noget helt andet?

Hvad mener du?Vis kommentarer (51)
Gravatar

#1 Skeloboy 8 år siden

Så længe anmelderen begrunder sine holdninger til en film godt, så er antal af stjerner ligegyldig. Og det synes jeg, at filmz' anmeldere er gode til. Dog har der været en enkelt svipser, synes jeg, hvor den samme anmelder skrev om den samme film i bio og på BD - det synes jeg er uheldigt, fordi en af filmz' store styrker er flere anmeldelser til samme film.

Jeg vil personlig gerne se toplister...altid lister! De er selvfølgelig sjældent fyldestgørende, men de er altid anledning til debat og anbefalinger.

Jeg kunne også godt tænke mig nogle flere lange artikler. Emnet behøver ikke engang være aktuel, og det må gerne være nørdet. Der er selvfølgelig EKKO, men jeg synes også, at filmz kan gøre noget af det samme.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#2 Riqon 8 år siden

Jeg synes, nyhederne er blevet lidt ensartede og forudsigelige (med få undtagelser). De handler oftest om hvilke film, der er på vej, hvem der skal medvirke og hvilke trailers, der er offentliggjort. Selv strukturen i indlæggene virker som fyldt ind i en skabelon.

Det er fint nok, den type nyheder fylder lidt i strømmen - men jeg gad godt se nogle alternative nyhedshistorier eller artikler lidt oftere. Det kunne være refleksioner over eksisterende film frem for dem, som er på vej. Jeg har i tidens løb indsendt flere nyheder, som tog udgangspunkt i interviews og artikler, hvor filmskabere og forfattere udtalte sig om forskellige emner relateret til deres egne eller andres film - interessant stof - men så har eg oplevet, at de indsendte nyheder blev slettet, fordi det ikke er decideret "nyhedsstof" (selv om det havde kvalificeret til at blive nævnt på andre store filmsites).

Jeg tror, det jeg savner lidt er, at man på Filmz er med til at skabe historierne og vinklerne, så det bliver lidt mere interessant end filmpapegøjen, der bare gentager sidste nyt fra imdb og comingsoon.net.

Men Filmz TV er super - uden tvivl Danmarks bedste filmmagasin. Den udstråler den kaliber og kreativitet, man godt kunne drømme om at se på resten af sitet.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Bruno 8 år siden

Jeg savner også noget lidt andre nyheder. Jeg har flere gange forsøgt at sende nyheder ind om fx. Kickstarter-kampagner, indie-film og den slags, men alle er blevet afvist, til fordel for fx. et eller andet tilfældigt billed fra en kommende blockbuster eller den 10. trailer til samme blockbuster, der viser 2 sek. nyt materiale.

I lader ikke helt til at vide hvad I vil med siden, fordi der bruges meget tid på Dox og Pix fx. og lejlighedsvis kommer der nogle virkelig gode artikler, som peger på, at der faktisk er interesse fra jeres side i ting, der ligger udenfor mainstream. Det står dog kraftigt i kontrast til jeres nyheder, som er næsten udelukkende mainstream og "fast food"-nyheder eller endnu værre: rygter, som mest af alt lader til at være for at skabe klik.

Jeg så hellere, at man skar rygter væk og beholder resten af "fast food"-nyhederne, men så putter nyheder ind fra andre aspekter af filmens verden.

Og vigtigst af alt, at folkene bag filmz faktisk melder ud hvad præcis de gerne vil have sendt ind af nyheder, hvis man stadig vil have brugernes hjælp. Jeg har helt droppet at sende noget ind, fordi de sidste nyheder, jeg har sendt ind, er blevet afvist helt uden grund og i de fleste tilfælde, har de bare ligget og stenet i dagevis, selvom der er blevet fyldt masser af info på.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 Fredag 8 år siden

Nogle flere artikler om diverse film, filmserier, Tv-serie, instruktører osv. Benway husker jeg, har skrevet nogle stykker, som var god læsning. Ved godt de måske kan være tidskrævende, men de er ofte (altid!) sjovere læsning end at nu kommer der en ny Nolan-film, Superman får atter et reboot eller hvem skal spille den nye skurk i Spider-Man (den slags nyheder skal naturligvis også være der).
Gravatar

#5 Driver 8 år siden

Kritikken vil jeg spare jer for, men det kunne være meget fedt med en slags ugens eller månedens uundgåelige ala. konceptet fra musik på P3, hvor I så i stedet har udvalgt en film, fx den, i følge jer, bedste nye udgivelse i måneden (Kan også inkludere nyrestaurerede BD'er af gamle film eller bare klassikere - Fantasien sætter grænser).

Det synes jeg, kunne være fedt. Der kunne passende altid høre sig en forum-tråd til, hvor brugerne kunne give deres bud på ugens eller månedens uundgåelige film og/eller give deres besyv med om jeres valg.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 Skeloboy 8 år siden

Filmz opbygning forhindrer desværre en større strøm af bruger-generede nyheder. Der er kun forsiden til nyheder, og derfor må det nødvendigvis være de nyheder, som flest læser, der bliver godkendt.

Men hvis man kunne få flere sektioner med og måske endda emneinddelt, så kan man jo have et sted til Hollywood, Indie, Foreign etc.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Skeloboy
Gravatar

#7 Ispep 8 år siden

Langt større variation i nyheder. Og flere interessante poll's. Derudover vil jeg også efterlyse flere spændende artikler om instruktører og måske hyppigere anmeldelser af ældre film, som nu er udkommet på BD.
Gravatar

#8 Bruno 8 år siden

#6 -

Tja, så skal man måske overveje designet og give siden et mere blog-agtigt udseende, så man let kan trykke sig frem til tidligere sider, når forsiden er fyldt. På nuværende tidspunkt, skal man jo trykke på nyheder og så scrolle igennem en masse overskrifter.

Og skal man alligevel til at redesigne filmz, er der nok mange forbedringer, der kunne komme med, fx. hvad du foreslår, men også fx. brugerbetaling, hvis man vil støtte siden, men undgå reklamer.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#9 Michael Andersen 8 år siden

#6
Der kan være 50 nyheder på forsiden. Det er da pænt mange. Lige nu går den helt tilbage til d. 7. november.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 MMB 8 år siden

Michael Andersen (9) skrev:
#6
Der kan være 50 nyheder på forsiden. Det er da pænt mange. Lige nu går den helt tilbage til d. 7. november.


Du har vist et custom layout. Jeg har 5 nyheder på forsiden. :)

Skriv ny kommentar: