Filmz’ Morten Møller Bertelsen har annulleret alt udeliv under CPH PIX. Han er taget på filmfestival på den store klinge og skriver festivalen igennem blog-dagbog om sine oplevelser fra de intense filmdage.

Se også: Filmz-tillæg: Det skal du se på CPH PIX

”Ved synet af mit pressekort er den stakkels billetsælgers humør blevet en smule forværret. Jeg kan da heller ikke bebrejde ham. For journalister med små plastikkort er notorisk berygtede for at sætte billetsælgerne på overarbejde. Her er det ikke kun én forestilling, der skal købes billetter til. Nej, helst en håndfuld og gerne et tocifret antal.

Som den ondsindede person, jeg er, har jeg dog indtil videre hentet mine billetter i små bidder ad gangen. Der er nemlig ikke noget, jeg bedre kan lide end de forsvarsløse billetsælgeres forfærdede ansigtsudtryk. Sandheden er nu nok mere, at det mest af alt skyldes, at mit program ikke er fuldstændig fastlagt. Hvem ved, måske jeg har overset en lille perle i det store udvalg af film?”

Læs artiklen ‘Filmz-tillæg: CPH PIX – Empire State of Mind'

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 paideia 7 år siden

Hvis du virkelig vil drive dem til vanvid, så duk op i Palads 10 minutter før et par andre film starter. Sjældent har jeg oplevet folk sukke så meget og så højlydt. Det var i øvrigt dengang, der stadig skulle skrives på alle billetterne. Sjovt nok valgte festivalen ret hurtigt at skrotte den ide. Gad vide, om de har fået feedback fra biograferne..
ODI PROFANVM VVLGVS ET ARCEO

Skriv ny kommentar: