Søndag nat vandt Leonardo DiCaprio en Golden Globe for sin hovedrolle i “The Wolf of Wall Street”. En cementering af sin status som den måske dygtigste mandlige skuespiller i sin generation.

I den anledning har vi på Filmz udvalgt DiCaprios fem bedste filmpræstationer, der hverken er for rollerne i “Den store Gatsby”, “Inception”, “Shutter Island” eller “J. Edgar”.

Klik videre her neden for og find ud af, hvilke fem film der er på listen, og hvilken som er vores nr. 1.

Læs artiklen ‘Filmz-toppen: Leonardo DiCaprios fem bedste roller'

I hvilken rolle synes du, han er bedst?Vis kommentarer (35)
Gravatar

#11 Collateral 9 år siden

Ispep (4) skrev:
Jeg er helt enig i første, anden og fjerde pladsen. Titanic og The Wolf of Wall Street ville jeg personligt udskifte med Departed og The Aviator.


Enig. 'Titanic' er selvfølgelig en af hans mest velkendte roller, men brilliant på samme måde som hans rolle i 'The Aviator' er præstationen ikke. 'J. Edgar' kunne være lidt en dark horse, for er ganske bevidst om at det måske ikke er nogen vildt god film, men jeg synes DiCaprio spiller tonse godt deri.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#12 Ispep 9 år siden

#9

Jeg kan skam fuldt ud forstå hvorfor Django er på listen. DiCaprio viser jo nye facetter af hans talent. Han spiller en forrygende skurk og gør det fortrinligt.

Blood Diamond har til gengæld ikke holdt alt for godt. Synes Leo's mærkværdige accent virkede påtaget. God præstation, men ikke top 5.

#11

Den har jeg til gode.
Gravatar

#13 Lehrmann 9 år siden

Diskussion viser, at han kan et eller andet trods beskyldninger om at spille den samme Leo-figur hver gang. Jeg synes, hans intensitet og samtidige ethos hjælper til at gøre Shutter Island så uberegnelig som den er.
Gravatar

#14 moulder666 9 år siden

Lord Beef Jerky (10) skrev:
Titanic har intet at lave på sådan en liste. Det var et vigtigt skridt for mandens karriere, og som sådan ikke en skidt film, men hans præstation i filmen er måske hans dårligste til dato.


Den vil jeg stadig give til "The Man in the Iron Mask"...puha for en stinker...

Red: Altså - der var også tale om BÅDE en dårlig præstation og en elendig film...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#15 Jonas s-k 9 år siden

1 Basketball Diaries
2 What's Eating Gilbert Grape
3 The Aviator
4 Shutter Island
5 The Beach
Gravatar

#16 Jonas s-k 9 år siden

Syntes også han gjorder det rigtig godt som ond i The Man in the Iron Mask
Gravatar

#17 mikki 9 år siden

Hvor er det lige det gode skuespil er i Titanic? Hvor er hans rolle som Howard Hughes i forhold til den liste i har lavet?
Gravatar

#18 X&O 9 år siden

What's Eating Gilbert Grape står helt klart øverst på min liste, pga. at det for mig er den eneste film hvor han ikke spiller Leonardo DiCaprio. Forstå mig ret, jeg synes også han er en af sin generations bedste skuespillere, men det er sgu' som om han nogle gange prøver for meget i stedet for at give slip og være en rolle. Den fornemmelse får jeg ikke i What's Eating Gilbert Grape. Det er som om han tør give slip i den film.
Gravatar

#19 dkkev 9 år siden

Revolutionary Road!
Gravatar

#20 Menneskedyr 9 år siden

Og jeg er stadigvæk fascineret af hans præstation i This Boys Life

Basketball Diaries er det mig ubegribeligt, at den ej figurerer

Generelt er han fremragende - satme ikke mange dårlige præstationer og ej heller mange bundskareber på hans cv. Ret høj standard - og populære (sikre) roller, som er gode for karrieren
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925

Skriv ny kommentar: