I denne uge er der biografpremiere på den actionspækkede gangsterfilm “Gangster Squad”, der har store stjerner som Sean Penn, Ryan Gosling og Nick Nolte på rollelisten.

Filmz TV slog forleden et smut forbi filmens danske gallapremiere i København. Her var Empire Bios foyer spækket med lækre snacks og iskolde Budweiser-øl, og biografens ansatte var iført sejt gangster-kluns.

Vi talte med flere af de fremmødte gæster om deres forventninger til filmen – deriblandt danserne Thomas Evers Poulsen og Silas Holst samt skuespilleren Julie Ølgaard (“Kollegiet”, “Headhunterne”). Til slut talte vi i adskillige minutter med den ikoniske tv- og radiopersonlighed Mikael Bertelsen, og det blev til en spøjs snak om alt fra Sean Penn og papegøjer til brækkede næser og Hillerød Station.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 Tommy Kristensen 8 år siden

Hahaha, klasse segment med Bertelsen.
Gravatar

#2 elwood 8 år siden

Hvis nogen kan "rykke" Johan rundt på gulvet så er det Bertelsen 8-)

DR2 Julekalender i år, Caminoen 2, Bertelsen og Johan på vandring, mens de søger en større indsigt i deres liv, og hvad er det lige med 20'erne, og den der film med Sean Penn med langt hår, de og mange andre spørgsmål, vil måske blive besvaret i den næste omgang af DR2's Julekalender
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Lavendel 8 år siden

Jeg synes det er en meget unødvendigt interview.

Hvad har det med film at gøre ??.

Jeg forstår hellere ikke, at Hr. Johan Albrechten, slettet meget af interviewet, det plejer normalt at vare 14 minutter, og ikke 6 minutter !.

Hr. Johan, dette er din værste video til dato.

Men positive ting er der også at skrive, meget godt at i kunne lige hurtigt tale med politikeren !. Jeg synes også at det var meget underholdende da Mikael Bertelsen, sagde: lige engang til !, hvor Johan sagde: FilmzTv, F I L M Z ?, hvor Mikael sagde: Ja FIlmz ja ja, og Johan sagde: Ja ja ja ja, ganske underholdende.

Jeg vil give den 1/6.

Men det er også blot min mening.

Nogen gange er man ond, andre gange er man god, men ingen dømmer, bortset fra dommeren.
Gravatar

#4 christianhg 8 år siden

Med "This Is Not America" må han mene "The Falcon and the Snowman" :)
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#5 The Insider 8 år siden

#4, godt bud! Jeg gættede selv på "This Must Be the Place", men den har jo ikke ligefrem mange år på bagen! Det må jeg lige spørge nærmere ind til, når vi (forhåbentlig) møder Bertelsen igen :-)
War. War never changes.
Gravatar

#6 Tommy Kristensen 8 år siden

Der er vist en flere film, hvor han har lidt halvlangt hår - "Fast Times..." :) - Men mon han ikke mente "The Falcon and the Snowman", hvor Bowie sangen "[url= Is not America[/url]" er med på soundtracket.
Gravatar

#7 Highland Park 8 år siden

Hvor er det festligt at opleve Bertelsen afspore emnet og fortælle anekdoter i stedet. Han hyggede sig rigtignok i The Insiders selskab. :)
Fik vi hele interviewet, eller er der mere materiale?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 The Insider 8 år siden

Praktisk talt alt med Bertelsen er med :-) Desværre har man jo ikke mange minutter til en galla (man kan også høre, at der bliver "ringet ind" til forestillingen undervejs), men vi må se, om vi ikke kan tilkæmpe os et længere solointerview inden fro nærmeste fremtid :-)
War. War never changes.
Gravatar

#9 Highland Park 8 år siden

Mægtigt! Det er uden tvivl Filmz TV's til dato allerbedste gallaindslag - fint krydret med relevante klip og billeder.
Jeg kan især godt lide, at Bertelsen tilsyneladende fik associationer til "Voksne mennesker", da han spurgte dig, om snefnuggene lignede skæl. :D
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 Høegh 8 år siden

Jeg savner 'den 11. time' nu
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: