I denne udgave af Filmz TV anmelder Johan Albrechtsen (The Insider) actionfilmen “The A-Team”, og han kigger desuden nærmere på nogle af de andre film, der tager udgangspunkt i action-serier fra 80’erne – deriblandt “Masters of the Universe”, “Transformers”, Miami Vice” og “The Dukes of Hazzard”.

Johan har i forbindelse med premieren på Erik Clausens seneste folkekomedie, “Frihed på prøve”, talt med filmens instruktør, der meget underholdende fortæller om sit seneste opus, sit ikke særligt positive syn på Den Danske Filmskolen og meget mere.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (7)
Gravatar

#1 The Dark Knight 12 år siden

Dragejægerne er en meget gammel film. Jeg så den for et år siden! Hvad sker der...
Gravatar

#2 filmz-Sichlau 12 år siden

Det er ligesom om Clausens selvreflektioner omkring film falder en smule til jorden når han producerer film der får en stjerne af anmelder(ne).
Gravatar

#3 MoH 12 år siden

Jamen det var jo Simon til sidst! Glæder mig til at hører hvad han har at sige. Har tidligere været på en produktions sammen med ham.
Gravatar

#4 filmkorn.dk 12 år siden

Clausen styrer!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#5 Dworek 12 år siden

Erik Clausen er ligegyldig!
Gravatar

#6 Yggdrasil 12 år siden

Jeg kan godt lide Erik Clausen som person. Hans film har jeg dog ikke haft held med at synes om.
Gravatar

#7 DalekCaan 12 år siden

Erik Clausen har jo fuldkommen ret i hans observationer. Har man ikke gået det offentliges filmuddannelse igennem, så er man uden en chance for at blive taget seriøst, ligesom man er uden en chance for at blive seriøst på arbejdsmarkedet hvis ikke man har taget sig en eller anden litterat eller akademisk uddannelse, når man vil andet end at sidde i supermarkedskasser.

Hans holdning til handling giver jo også fin mening - hvem siger der skal være en decideret handling i en film? Var det en fransk eller japansk instruktør, som havde lavet en film ala Frihed På Prøve uden synderlig handling, uden de store dialog-udvekslinger, etc. så ville hele anmelderkorpset falde over hinanden i deres bestræbelser på at give filmen fem eller seks stjerner.

Besynderligt at anmeldere rundt omkring, som kommer af præcis samme skare som Clausen her taler om - nemlig dem der ikke har en skid forstand på film, uddannelsesmæssigt - kan stille sig op i Godmorgen Danmark og pisse på ham, grine af ham og generelt set være nogle utålelige tåber at høre på.

Hvorfor fanden går vi i biografen Fredag aften, efter en lang arbejdsuge? For at fucking more os. Vil vi hellere græde, blive gjort vrede, forargede eller andet, så lejer vi s'gu da en DVD og ser en smal film derhjemme istedet. Eller gr i Øst for Paradis hvor vi kan dele denne disciplin med andre frankofile.

Skriv ny kommentar: