I denne omgang konkurrencer er der i alt 20 x biografbilletter på højkant til fire forskellige nye film.

Den Oscar-nominerede “The Artist” handler om den charmerende stumfilmstjerne George Valentin, der nægter at acceptere talefilmens indtog.

I spion-thrilleren “Dame, Konge, Es, Spion” er året 1973, og den kolde krig er på sit højeste. Den knivskarpe agent George Smiley får til opgave at optrævle fortid og nutid i den Britiske Efterretningstjeneste i jagten på en farlig dobbeltagent.

I danske Asger Leths amerikanske thriller “Med livet som indsats” truer en forbryder på flugt med at springe i døden fra toppen af et hotel på Manhattan. Der slås alarm, og snart samles både politi, indsatsstyrker og brandvæsen under manden.

I gyseren “The Woman in Black” spiller Daniel Radcliffe den unge advokat Arthur Kipps, der bliver tvunget til at rejse til en fjerntliggende landsby, hvor han skal ordne nogle affærer for den netop afdøde ejer af et stort palæ. Her opdager han mørke hemmeligheder i landsbybeboernes fortid.

Klik her for at deltage i alle konkurrencerne!


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Blacksanta 8 år siden

Lidt off-topic, men måske lidt relevant alligevel.. Kommer der er en Oscar-konkurrence i år? Det plejer at være så hyggeligt :)

Skriv ny kommentar: