Det var oprindeligt meningen, at optagelserne til George Millers længe ventede “Mad Max”-reboot, “Mad Max: Fury Road”, skulle påbegyndes i 2010. Men en række naturkatastrofer og vejrændringer udskød produktionen og rykkede filmholdet fra Australien til Namibias ørken. Den 9. juli sidste år gik optagelserne så endelig i gang, og alt var tilsyneladende i kassen seks måneder senere. Og dog.

Se også: Plottet til “Mad Max: Fury Road” afsløret.

Nu har Warner Bros. nemlig offentliggjort, at filmholdet vil vende tilbage til Australien i november for at skyde i yderligere tre uger. Der er ingen forlydender om, hvorfor disse reshoots er nødvendige.

“Mad Max: Fury Road” har “The Dark Knight Rises”-stjernen Tom Hardy i hovedrollen som den lavmælte titelhelt, der berejser fremtidens golde, nådesløse ødemark. Mad Max møder en gruppe mennesker, der flygter gennem ødemarken om bord på et krigskøretøj, der styres af Imperator Furiosa (Charlize Theron).

Udover Hardy og Theron medvirker bl.a. også Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne og Nathan Jones i filmen, der formentlig udkommer engang næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: