Første klip fra 3-D-gyseren “My Bloody Valentine 3-D”


Det er nu muligt at se det første klip fra 3-D-gyseren “My Bloody Valentine 3-D”, der er en genindspilning af “My Bloody Valentine” fra 1981. Klippet kan ses her.

Filmen foregår i byen Harmony, der 10 år tidligere blev ramt af tragedie, da den uerfarne minearbejder Tom Hanniger (Jensen Ackles) var skyld i en ulykke i minerne, der dræbte fem mænd og resulterede i, at den eneste overlevende, Harry Warden, røg i koma. Et år senere på Valentine’s Day vågnede Warden – og myrdede 22 personer med en økse, før han selv blev dræbt.

10 år senere vender Tom Hanniger, der stadig er skyldplaget, tilbage til Harmony på Valentine’s Day. Hans ekskæreste Sarah (Jaime King) er blevet gift med Toms bedste ven, sheriffen Axel (Kerr Smith). Toms forsøg på at se fortiden i øjnene bliver dog afbrudt, da en morder med en minearbejders maske og økse pludselig dukker op, og Tom, Sarah og Axel må nu stå sammen mod, hvad der måske er Harry Warden, som er vendt tilbage fra de døde.

Filmen er instrueret af Patrick Lussier, der har arbejdet som klipper på en lang række andre gysere, deriblandt “Wes Craven’s New Nightmare”, “Scream” og “Cursed”. Han har tidligere instrueret bl.a. “Dracula 2000” og “White Noise 2: The Light”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 icetea 11 år siden

Pænt dårlige film han før har instrueret.. men denne ser ud til at blive ok :)
Gravatar

#2 Chrisenry 11 år siden

Dracula 2000...wadr!
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

Skriv ny kommentar: