Paramount Pictures har – i et noget uheldigt sammentræf – udsendt den første plakat til action-thrilleren “Jack Ryan”, der bringer den netop afdøde forfatter Tom Clancys populære karakter tilbage til det store lærred.

Se plakaten her.

Efter vi sidst så Jack Ryan i “The Sum of All Fears” fra 2002 lever den tidligere marineinfanterist nu i Moskva, hvor han arbejder som finansieringsanalytiker og ved et tilfælde opdager et forestående terroristangreb. Finansgeniet Viktor Stazov og den russiske regering har udtænkt en plan, der skal devaluere den amerikanske valuta og ødelægge den amerikanske økonomi. Det bliver et kapløb med tiden, hvor Ryan må forsøge at redde sit land – og sin kone…

Chris Pine har i denne omgang overtaget hovedrollen, mens også Keira Knightley, Kevin Costner og Kenneth Branagh medvirker. Sidstnævnte har desuden stået for at instruere filmen ud fra et manuskript af nykommeren Adam Cozad og David Koepp (“Engle & dæmoner”).

“Jack Ryan”, der på engelsk har titlen “Jack Ryan: Shadow Recruit”, indtager efter planen danske biografer 30. januar 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Patriarch 10 år siden

Jack Ryan takes a shit on the Red Square.

JACK RYAN (speaking through his teeth)
"Fuck Putin, and his anti-gay laws"
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

Skriv ny kommentar: