Originalerne fra Pixar er blevet glade for sequels. “Toy Story”, “Monsters University” og “Find Dory” er et bevis på den trend. Til sommer kommer så “Biler 3″, der er klar med sin første teaser.

Se også: ”Find Dory” hitter i USA: Ny rekord for animationsfilm

Og selv om “Biler” er 10 år gammel, så er Lynet McQueen ikke blevet for gammel til at køre race.

Det vil den røde bil bevise i “Cars 3”, hvor den populære bil skal op imod en ny generation af racerbiler i kampen om at blive verdens bedste.

“Biler 3” får premiere d. 15. juni.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 David Munch 3 år siden

Jeg er en af de få der synes etteren var fremragende. Toeren var dog Pixars dårligste film. Så denne kan vidst ende hvorsomhelst på skalaen... 8)
Gravatar

#2 Kelsar 3 år siden

Mine unger er helt syge med Cars 2. Jeg synes selv at etteren var ok, men så heller ikke mere. Denne teaser ser dog ud til at have opdateret look'et i Cars-verdenen, og jeg skal lige love for at der var alvorlige miner på hos ungerne da de så teaseren. "Far, er McQueen død?" :)
Gravatar

#3 X&O 3 år siden

David Munch (1) skrev:
Jeg er en af de få der synes etteren var fremragende. Toeren var dog Pixars dårligste film. Så denne kan vidst ende hvorsomhelst på skalaen... 8)


Jeg synes også at 1'eren var ganske god og 2'eren deres dårligste. Men den var i mine øjne ikke bare dårlig. Alt hvad Pixar har sagt om hvordan de laver deres film og at der ikke bliver udgivet en film uden at den giver mening og er gennemarbejdet osv. osv. det var 2'eren et bevis på ikke længere er sandt. Så der skal fandeme diskes op med nogle solide anmeldelser før jeg har lyst til at investere mere tid i denne filmserie.

Skriv ny kommentar: