Universal Pictures har udsendt den første trailer til “Tron: Legacy”-instruktør Joseph Kosinskis kommende sci-fi-thriller, “Oblivion”, der har Tom Cruise i hovedrollen.

Se traileren her.

“Oblivion” foregår i fremtiden, hvor Jorden, som vi kender den, er blevet næsten ubeboelig, og størstedelen af menneskeheden lever over skyerne. De få tilbageblivende mennesker har det samtidig ikke blot svært med de dårlige leveforhold, men også med en race af rumvæsner kaldet Scavengers, som de er i konstant kamp med.

Da en ingeniør nede på landjorden en dag opdager en kvinde i et nødlandet fartøj, sætter det gang i en kædereaktion af begivenheder, der til sidst tvinger ham til at stille spørgsmål, som kan ændre verdens tilstand.

Cruise spiller ingeniøren, mens danske Nikolaj Coster-Waldau også medvirker i rollen som Sykes, en intelligent og fysisk stærk ekspert i militær- og våbenteknologi. Også på filmens rolleliste findes Morgan Freeman, Olga Kurylenko og Andrea Riseborough.

“Oblivion” er skrevet af Kosinski selv med redigeringer af af William Monahan (“The Departed”) og Michael Arndt, der har skrevet “Toy Story 3” og også skal skrive den kommende “Star Wars Episode VII

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Kaversmed 10 år siden

Tom Cruise er satme aktiv i øjeblikket!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Jach 10 år siden

#1
Tænkte det samme. Specielt med Sci-fi. Begge ting er for fedt :D
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#3 bjarke 10 år siden

...det ser jo ganske underholdende ud - men er det Sandfolket fra Star Wars, der er med? http://filmskribenten.dk/wp-content/uploads/2012/1...

- og lige "originalen": http://starsmedia.ign.com/stars/image/article/836/...
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#4 mardal 10 år siden

#1
Tidspunktet må vel også snart komme hvor han er blevet for gammel til at spille helten der score den lækre 20-something skønhed. Manden er 50, så måske forsøger han bare at presse citronen det sidste, i mens kan stadig kan?
Gravatar

#5 Ispep 10 år siden

Ser okay ud, visuelt flot, men tror indholdet bliver sådan lidt nedprioriteret som i Tron. Nu må vi se. Jeg ser mere frem til sci-fi thrilleren Gravity fra Alfonso Cuarón.
Gravatar

#6 Sp00k 10 år siden

Eeej..
Kunne de ikk finde en ordenlig skuespiller, istedet for den scientologi fanatiker?
Er godt nok træt af at se, og høre på ham efterhånden
Gravatar

#7 Bruno 10 år siden

Ispep (5) skrev:
Ser okay ud, visuelt flot, men tror indholdet bliver sådan lidt nedprioriteret som i Tron.


Det baserer du på en trailer på 2½ minut? :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Goon 10 år siden

dén mand overspiller konsekvent.
Gravatar

#9 Zabath 10 år siden

Nyhed skrev:
Olga Kurylenko som Cruises kone og Andrea Riseborough som den mystiske kvinde i det nødlandede fartøj.


Der er et eller andet galt her, efter at have kigget lidt mere efter, så er jeg sikker på kvinden i nødlandet fartøj er Olga Kurylenko, og konen eller hende han arbejde med er Andrea Riseborough.
Gravatar

#10 Ispep 10 år siden

#7

Jep, jeg ved faktisk ikke mere om filmen, men har set instruktørens forrige film. Men ja. Selvfølgelig behøver det ikke forholde sig sådan (håber det ikke), og min kommentar er ikke andet end en umiddelbar kommentar ift. det jeg ser. Jeg har dog alligevel lyst til at se sådan en flot opsat sci-fi med kære Tom, så :D Om det bliver i bio eller hjemme, må anmeldelser og omtale afgøre det lidt. Instruktøren sætter måske også mere form over indhold, så måske skal man bare indstille sig til dette og nyde det visuelle.

Skriv ny kommentar: