Universal Pictures har udsendt den første trailer til “Tron: Legacy”-instruktør Joseph Kosinskis kommende sci-fi-thriller, “Oblivion”, der har Tom Cruise i hovedrollen.

Se traileren her.

“Oblivion” foregår i fremtiden, hvor Jorden, som vi kender den, er blevet næsten ubeboelig, og størstedelen af menneskeheden lever over skyerne. De få tilbageblivende mennesker har det samtidig ikke blot svært med de dårlige leveforhold, men også med en race af rumvæsner kaldet Scavengers, som de er i konstant kamp med.

Da en ingeniør nede på landjorden en dag opdager en kvinde i et nødlandet fartøj, sætter det gang i en kædereaktion af begivenheder, der til sidst tvinger ham til at stille spørgsmål, som kan ændre verdens tilstand.

Cruise spiller ingeniøren, mens danske Nikolaj Coster-Waldau også medvirker i rollen som Sykes, en intelligent og fysisk stærk ekspert i militær- og våbenteknologi. Også på filmens rolleliste findes Morgan Freeman, Olga Kurylenko og Andrea Riseborough.

“Oblivion” er skrevet af Kosinski selv med redigeringer af af William Monahan (“The Departed”) og Michael Arndt, der har skrevet “Toy Story 3” og også skal skrive den kommende “Star Wars Episode VII

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 Sweetiebellefan 10 år siden

Jeg ser frem til det her.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#32 steadi07 10 år siden

Hvornår er dansk release?

Skriv ny kommentar: