2018 byder på hele tre “X-Men”-relaterede film. “Deadpool 2” til sommer og “X-Men: Dark Phoenix” til efteråret. Men først og til foråret begynder det store “X-Men”-år med “The New Mutants”, der er klar med den første trailer.

Læs også: ”The New Mutants” bliver “X-Men” uden kostumer og superskurk

Det er “En flænge i himlen”-instruktør Josh Boone, der introducerer et hold helt nye mutanter til “X-Men”-universet, hvor du nu skal lære at kende navnene på Wolfsbane (Maisie Williams), Magik (Anya Taylor-Joy), Cannonball (Charlie Heaton), Sunspot (Henry Zaga) og Mirage (Blu Hunt).

Og det ligner en helt ny vej for “X-Men”-franchisen. For her er der ingen flotte kostumer og kendte superskurke, men derimod gotisk uhygge og horror på en lukket anstalt for unge mutanter til tonerne af Pink Floyds “Another Brick in the Wall Part 2 – Education”.

“X-Men: The New Mutants” får premiere d. 12. april.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 overkongen 7 måneder siden

Sangen hedder "Another Brick in the Wall (Part 2)".
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 måneder siden

#1 Du har ret - Part 2 kendes dog også som Education - jeg tilføjer den originale titel.
Gravatar

#3 Nagash 7 måneder siden

Nogen der har set Fox' nye serie The Gifted? Overraskende god. Marvels egen Inhumans sutter derimod gevaldigt røv. Sukkede efter 20 minutter i det plastikhelvede :-(
Gravatar

#4 Hive 7 måneder siden

Den ser... overhovedet ikke ud som jeg havde forventet. Den ligner jo nærmest en horror... interessant.
Gravatar

#5 Alex- 7 måneder siden

Fedt initiativ at blande superheltefilm med alternative genre. Kan som sådan godt lide stilen Marvel Studios går i, så fedt at Fox-Marvel begynder at tage en anden tilgang. :)
Gravatar

#6 kblood 7 måneder siden

At den starter på en anstalt får mig til at tænke på Marvel serien Legion. Den er nu nok den bedste Marvel serie jeg har set indtil videre, og jeg er ellers ret glad for Agents of Steel, specielt de sidste to sæsoner. Legion starter på et Asylum og med en ret speciel 70er stil hvilket passer lidt sjovt ind med at det er et alternativt univers, men det er nu en officiel Marvel historie, ved så ikke hvor meget de har holdt sig til den originale tegneserie.
Gravatar

#7 Nagash 7 måneder siden

#6 - Du mener Agents of S.H.I.E.L.D, ikke? :D
For ja, den er udmærket, men var lidt træg i starten. Men som du siger, så har de virkelig oppet sig i de sidste to sæsoner :)
Men synes nu endnu bedre om Agent Carter, men den fik jo desværre sparket efter kun 2 sæsoner :(

Angående Legion, så synes jeg den er et frisk pust til genren, men dog også med mange irriterende elementer.

Personligt synes jeg, som skrevet ovenfor, den nye Inhumans er noget af det værste lort jeg har set på TV længe, mens The Giftet starter overraskende godt.
Gravatar

#8 kblood 7 måneder siden

#7 lol... ved ikke lige hvorfor jeg skrev Steel der. Jeg ville nu gerne have set mere Agent Carter, men ud af de serier jeg har set var det nok den som jeg var mindst ked af at se stoppe. Det skal så også siges at jeg ikke er begyndt at se Inhumans endnu... det lyder godt nok til at den er dårlig, men det fandt de jo vidst også ud af før de udgav den pga tidlige reviews og de har vidst allerede besluttet at den kun får den ene sæson.

Jeg tror ikke jeg har set The Giftet, men den lyder da interessant.
Gravatar

#9 Nagash 7 måneder siden

The Gifted er Fox' tag på en X-Men serie. Men de refererer en del til filmene, så man kan mærke de foregår i samme univers som filmene. Dog ikke mere, end Netflix heltene foregår i samme univers som Avengers.

Det lyder helt mærkelig det her, men det er faktisk Fox der laver en god serie, mens Marvels egen sutter mega røv.

Skriv ny kommentar: