Optagelserne til Arnold Schwarzeneggers “The Last Stand” er skudt i gang, samtidig med at en lang række skuespillere er blevet annonceret til filmen.

Se også: Arnold Schwarzenegger sidder sikkert i sadlen igen.

Både den Oscar-vindende skuespiller Forest Whitaker og “Jackass”-stjernen Johnny Knoxville er blevet annonceret i endnu ukendte roller.

Derudover har også Harry Dean Stanton, Rodrigo Santoro, Luis Guzman, Zach Gilford og Jaimie Alexander sluttet sig til “The Last Stand”, som instrueres af Kim Jee-Woon (“The Good, the Bad, the Weird”).

“The Last Stand” omhandler en sherif (Schwarzenegger) ved Mexicos grænse, der har til opgave at stoppe en narkobaron på flugt, som forsøger at krydse grænsen i en super bil.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Gasivodo 12 år siden

OK så vil jeg, som eneste Filmz bruger sige; jeg glæder MIG HELT VILDT MEGET.
Og så ka' 'sortnakke' få nok så mange unger med tyendet. NÅ!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 the_paki_don 12 år siden

#2

Øh... Tror der er en pæn del brugere herinde, der glæder sig til Ahnulds nyeste...
Gravatar

#3 Jack Slater 12 år siden

Hold da' op, er optagelserne virkelig igang? Var ellers bange for at mange af Arnolds "nye" projekter ikke ville blive til noget.
Gravatar

#4 Gasivodo 12 år siden

#3 ..han har da haft gang i op til flere hemmelige projekter;-)


"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#5 skittlez 12 år siden

Glæder mig ualmindelig meget til Last Stand (ikke noget The, ifølge imdb). Sure, Arnolds tilbagevenden til lærredet bliver interessant, men vigtigere er, at dette er Kim Jee-Woons Hollywooddebut, hvilket burde appellere til alle der har fulgt lidt med i Koreansk film.

Desuden er der ting der taler for at det ikke bare er superstjerne Arnold, der skal have et action vehicle. Budgettet er "kun" $30 mio, hvilket i gamle dage kun lige var nok til at hyre Arnold, og hvilket burde gøre filmen til en kæmpesucces (pengene klart indtjent på åbningweekend. I call it now), alene på Arnies navn. Tror, og håber, at Jee-Woons fantastiske evner bagved et kamera kommer lettere til udtryk i en "mindre" film, end hvis der f.eks. var smidt $100 mio i projektet, og der ikke var råd til at eksperimentere.

Plotwise lyder det også perfekt, med lidt hårdkogt western-stemning.
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: