Fortsættelse til “Brudepiger” er på vej uden Kristen Wiig


Efter “Brudepiger” overraskede alt og alle og blev en massiv succes, har Universal Pictures ikke overraskende været sultne efter at få “Brudepiger 2” sat i sving.

Se også: ”Brudepiger” sætter ny rekord.

Filmen lader da nu også til at være undervejs – dog allerede med en større ændring i forhold til den første film. Stjernen Kristen Wiig har nemlig ingen intentioner om at medvirke.

Wiig har i stedet planer om at arbejde på nye projekter med Annie Mumolo, som hun skrev “Brudepiger” sammen med, hvorfor ingen af de to forventes tilbage.

Det lader dog ikke til at have den store effekt på Universal Pictures, der fortsætter udviklingen på efterfølgeren. Alt er dog endnu så tidligt undervejs, at det er svært at sige, hvorvidt projektet bliver til noget, eller hvem der ender med at være involveret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 the_paki_don 9 år siden

Jeg synes, at 1'eren var skidesjov og velspillet. Kristen Wiig fortjener ganske ret den store ros, hun har fået. Kan godt forstå, at hun ikke vil spille fallit med denne ene rolle og vise, at hun ikke bare er en "one trick pony". Melissa McCarthy var dog også en, der stjal scener på rad og række, så hvis hun stadigvæk er med, så er der stadigvæk muligheden for, at det kan blive godt.

Dog hvis "stemmen bag", nemlig Kristen Wiig og Annie Mumulo, ikke er der, så er det nogen, der skal imitere stilen og så ved jeg ikke, om det kan holde. Så kunne man lige så godt lave noget andet, men Universal vil nok hellere satse på et mindre helstøbt projekt, så længe det er mere genkendeligt. Selvom det ville være lidt ironisk, når nu "Brudepiger" var originalt materiale...

Nej, det er ikke til at vide endnu.
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#2 skittlez 9 år siden

Jeg elsker Kristen Wiig. Fantastisk som SNL kan udklække dygtige OG sjove kvinder. Tror måske hun har en enkelt sæson tilbage på show'et, før hun skal koncentrere sig om film, inden hun bliver for gammel. Håber hun kører den gode stil videre og selv skriver en del, da hun helt sikkert har talentet til det.

Bridesmaids var en af 2011's bedste komedier, men kan ærligt talt ikke se en Wigg-løs sequel nå samme niveau. Men kunne sagtens forestille mig at deres plan ville være at gøre Melissa McCarthy karakteren til hovedperson. We'll see...
http://www.facebook.com/DampMusik

Skriv ny kommentar: